Mesut Özil’den Türkiye cevabı: ‘Asla asla demem’

Güncelleme Tarihi:

Mesut Özil’den Türkiye cevabı: ‘Asla asla demem’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2018 11:34

Almanya Milli Takımını ırkçılık yüzünden bırakmasıyla tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Arsenal’in kaptanı Mesut Özil, hayranlarından gelen sorulara samimi cevaplar verdi. ‘Türkiye’de futbol oynamayı düşünüyor musun’ sorusunu ise ‘Çok zor bir soru...’ diyerek yanıtladı.

Haberin Devamı

 

MESUT Özil, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden hayranları ve takipçilerinden gelen ‘Türkiye’de oynayıp oynamayacağı, Almanya Milli Takımına tekrar dönmeyi düşünüp düşünmediği, en beğendiği futbolcu, yiyecek, kitap ve stadyum’ gibi sorulara samimi cevaplar verdi.
Mesut, kariyerini Türkiye’de sürdürüp sürdürmeyeceğiyle ilgili soruyu “Çok zor bir soru. Ama asla asla demem” sözleriyle yanıtladı.

Mesut Özil’den Türkiye cevabı: ‘Asla asla demem’

ALMANYA’YI HEP DESTEKLEDİM
Milli takımdan ayrıldığını açıkladıktan sonra Alman Futbol Federasyonu yöneticileri ve milli takım teknik direktörü Joachim Löw ile bağlantısını tamamen kesen Mesut, Alman milli takımını hala desteklediğini de söyledi: “Alman milli takımını küçüklüğümden beri hep destekledim. Orada oynayan hala çok sayıda arkadaşım var. Elbette hala destekliyorum.”
Mesut, tekrar Alman Milli Takımı forması giyip giymeyeceğiyle ilgili soruyu ise yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

Mesut Özil’den Türkiye cevabı: ‘Asla asla demem’

TÜRKİYE’DEKİ HER ŞEY FAVORİM
En iyi futbolcu sorusuna “Aynı takımda oynadığım en iyi futbolcu Cristiano Ronaldo, karşı takımda ise Messi. En iyi genç oyuncu ise Matteo Guendouzi” yanıtını veren Mesut, başka bir takipçisinin “Almanya, İngiltere, İspanya ve Türkiye’den favori yiyeceklerin neler?” sorusunu ise “İngiltere’de balık ve patates, İspanya’da paella, Almanya’da soslu patates, Türkiye’de ise her şey” şeklinde yanıtladı.

OFSAYTI KALDIRMAK İSTERDİM
Favori stadyumunun Santiago Bernabeu olduğunu, Tarkan’ın yeni albümünü çok beğendiğini belirten Mesut,
kendi hayatını kaleme aldığı ‘Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Hayaller’in, en sevdiği kitap olduğunu, yetki verilmesi halinde futbolda ofsayt kuralını kaldırmak istediğini de söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!