Mercedes’in yerine Suntat Güneşi

Güncelleme Tarihi:

Mercedes’in yerine Suntat Güneşi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 09:40

Almanya’da Mannheim kentinin simgesi haline gelen Rheinvorland Caddesi’ndeki binanın çatısında bulunan Mercedes logosu, şirketin aldığı karar sonrasında indirildi.

Haberin Devamı

MERCEDES logosunun yerine, Suntat Güneşi konulacak. Suntat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baklan imzasıyla yapılan açıklamada bu konuyla ilgili olarak şöyle denildi:
“1960 yılından bu yana Rheinvorland caddesindeki binanın çatısında yer alan Mercedes Yıldızı’nın, indirilmesi kararı üzerine boşalan yer, mülk sahipleri tarafından şirketimize sunulduğunda, yönetim kurulumuz 30 yılı aşkın bir süredir Mannheim’ın bir parçası olan markamız için iyi bir reklam çalışması olacağı görüşünden yola çıkarak, bu yeri 20 seneliğine kiralamıştır. İnşaat izni ve teknik çalışmalar halen sürmektedir. Şirketimiz, Mannheim’in en büyük ve tanınmış, sembol şirketleri Mercedes, John Deere, Bauhaus ve ABB gibi şirketlerin arasına girerek, adeta Mannheim’a bir sembol daha kazandırmıştır. Baklan Ailesi olarak, Mannheim’dan doğan Suntat markasının ve dolayısıyla logomuzun şehrimizde yükselmesinin anlamı bizim için büyüktür. Teknik çalışmaları sürmekte olan logomuzun, en kısa zamanda tamamlanıp, Mercedes Yıldızı’nın yerini alması planlanmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Haberin Devamı

Mercedes’in yerine Suntat Güneşi

Mercedes Yıldızı’nın indirilme çalışmalarını Mustafa Baklan da izledi.

Mercedes’in yerine Suntat Güneşi

BAKMADAN GEÇME!