Löw’ün gençlik aşısı tuttu: Almanya Rusya’yı 3-0 yendi

Güncelleme Tarihi:

Löw’ün gençlik aşısı tuttu: Almanya Rusya’yı 3-0 yendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2018 12:45

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, alınan kötü sonuçlardan sonra milli takımda değişime gitti. Rusya karşısında sekiz genç futbolcuyu oynatan ve maçı 3-0 kazanan Löw’ün yüzü, uzun bir aradan sonra gülmeyi hatırladı.

Haberin Devamı

ALMANYA Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, hazırlık maçında Rusya’ya karşı performanslarıyla hayal kırıklığı yaratan yıldız futbolcuları kenarda bekleterek genç isimlerden kurulu bir takım sahaya çıkardı. İlk 11’de yer alanlar arasında sadece kaleci Neuer, Rudiger ve Heckor 25 yaş üstü futbolculardı. Yaşları 19 ile 24 arasında olan sekiz futbolcu Löw’ün kendilerine olan güvenini boşa çıkarmadı. İlk 45 dakikada Rusya’yı neredeyse oynatmadılar. Hem etkili oynadılar hem de ilk yarıya üç gol sığdırdılar. Sane milli takım kariyerinde attığı ilk golle Almanya’yı 8. dakikada 1-0 öne geçirdi. 25. dakikada defanstan öne çıkan Süle, skoru 2-0 yaptı. 40. dakikada Gnabry attığı golle skoru 3-0’a taşıdı.

Löw’ün gençlik aşısı tuttu: Almanya Rusya’yı 3-0 yendi

Haberin Devamı

SON 30 DAKİKADA ALTI FUTBOLCU
Löw ikinci yarıya da aynı 11’le başladı. 60. dakikadan sonra ise altı futbolcu daha değiştirdi. Maçta başka gol çıkmayınca Almanya ilk yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Maçtan sonra açıklama yapan Löw, alınan sonuçtan ve oynanan futboldan memnun olduğunu söyledi.
Almanya milli takımı 2018 yılının son maçını pazartesi günü Hollanda ile oynayacak. İki takım arasındaki karşılaşma pazartesi saat 20.45’te başlayacak.

BAKMADAN GEÇME!