Londra’da düğün çıkışında araç kalabalığa daldı

Güncelleme Tarihi:

Londra’da düğün çıkışında araç kalabalığa daldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2026 09:54

İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyinde Türkiye kökenlilerin yoğun yaşadığı Edmonton’da bir düğün salonu önünde korkunç bir kaza meydana geldi.

Haberin Devamı

30 Mayıs gece saatlerinde park halindeki bir aracın sürücüsü, düğün çıkışında salon önünde bulunan kalabalığın arasına daldı.

Kazada çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine polis ve ambülans ekipleri sevk edilirken 4 kişinin ayakta tedavi edildiği ancak bir kadın ve bir küçük kız çocuğunun ciddi şekilde yaralandığı bildirildi.

Yaralı kadının iki bacağı kırıldı, kız çocuğunun ise bacağının kırıldığı ve kalçasının çıktığı öğrenildi. Sürücü olay yerinde gözaltına alındı. Olayın nedeni ve sürücünün durumu hakkında resmi açıklama yok. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Ancak güvenlik kameralarından, aracın sürücüsünün de düğünle ilişkili bir kişi olduğu ve manevra yapmak isterken kalabalığa daldığı görülebiliyor. Hızla kalabalığın arasına giren araç, duvara doğru sürüklediği çok sayıda kişiyi adeta eziyor.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!