Lisa Müller Kovac’ın koltuğunu salladı

Güncelleme Tarihi:

Lisa Müller Kovac’ın koltuğunu salladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 15:55

Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Thomas Müller’in eşi Lisa Müller, eşini 70. dakikada oyuna teknik direktör için paylaştığı “Kafasında şimşekler yeni çaktı” mesajıyla Niko Kovac’ın koltuğunu tartışmaya açtı.

Haberin Devamı

BAYERN Münih’in büyük umutlarla transfer ettiği teknik direktör Niko Kovac, Freiburg’la hafta sonu 1-1 berabere kaldığı maçta 70 dakika takımın golcü yıldızı Thomas Müller’i yedek kulübesinde tuttu. Kovac 70’inci dakikada Thomas Müller’i oyuna aldı. Maçı tribünlerden izleyen Thomas Müller’in eşi Lisa Müller, değişikliği instagram hesabından Kovac için “70 dakikadan fazla zaman geçti. Kafasında şimşekler yeni çaktı” diye yorumladı. Lisa Müller’in notu Bayern Münih teknik direktörünün geleceğini tartışmaya açtı.

Lisa Müller Kovac’ın koltuğunu salladı

OYUNCULAR SEVİNDİ
Lisa Müller notunu İnstagram hesabından daha sonra sildi ancak bu mesaj futbolcuları sevindirdi. Sky televizyonunda spor yorumları yapan eski Alman milli Lothar Matthaeus, “Lisa Müller’in mesajı takımdaki havayı yansıtıyor. Bunlar evlerde de konuşuluyor. Tüm oyuncular Kovac’ın arkasında değil. Bu memnuniyetsizliğin bir göstergesi” dedi.

 

Haberin Devamı

Lisa Müller Kovac’ın koltuğunu salladı

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!