Koronavirüse yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Koronavirüse yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2022 12:29

Almanya’da federal hükümetin salgın politikalarına yaptığı eleştirilerle gündem olan Bavyera Başbakanı ve CSU Genel Başkanı Markus Söder, koronavirüse yakalandı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından “İki yıl sonra beni de yakaladı” diye açıklamada bulunan Söder, Körfez ülkelerine yapacağı ziyaret öncesi korona testinin pozitif çıktığını duyurdu. Son haftalarda hemen hemen her gün iki defa hızlı test olduğunu belirten Markus Söder, “Her defasında negatif çıkıyordu, son PCR testi pozitif çıktı” dedi.
Karantinaya giren Söder’in Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne bugün yapacağı ziyaretin iptal edildiği belirtildi.
Diğer yandan Funke Medya Grubu’na açıklamalarda bulunan CSU Genel Başkanı Markus Söder, bundan böyle federal başbakanlık için tekrar aday olmayacağını söyledi. 2021 seçimlerinde CDU Genel Başkanı Armin Laschet ile CDU/CSU’nun başbakan adaylığı için yarışan ancak kaybeden Söder, 2021 yılının kendisi için son şans olduğunu dile getirdi. Söder, “Bundan böyle kendimi sadece Bavyera’ya adayacağım” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!