Klasik otomobiller Prizren’de görücüye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Klasik otomobiller Prizren’de görücüye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2026 09:05

Kosova’nın Prizren kentinde bu yıl 21’incisi düzenlenen Oldtimer Klasik Otomobil Festivali, klasik araç tutkunlarını bir araya getirdi. Tarihi Şadırvan Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden getirilen 80’den fazla klasik otomobil sergilendi.

Haberin Devamı

Festival kapsamında Türkiye, Slovenya, Macaristan ve diğer Avrupa ülkelerinden gelen araç sahipleri, müze değeri taşıyan otomobillerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Bir asır öncesine ait araçların da yer aldığı sergi, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi gördü.

Klasik otomobiller Prizren’de görücüye çıktı

Festival Direktörü Ehat Oreshka, etkinliğin her yıl uluslararası katılımla düzenlendiğini belirterek, Prizren halkının ve kenti ziyaret eden turistlerin tarihi değere sahip araçları yakından görme fırsatı bulduğunu söyledi.

Klasik otomobiller Prizren’de görücüye çıktı

Haberin Devamı

Prizren’in tarihi atmosferinde gerçekleştirilen festival, klasik otomobil kültürünün tanıtılmasına katkı sağlarken, kentin turizm hareketliliğine de renk kattı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!