Kızını ayda bir ziyaret edecek

Güncelleme Tarihi:

Kızını ayda bir ziyaret edecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2014 13:10

Şubat ayında kızı Lara’yı kucağına alan Meryem Uzerli, eski sevgilisi Can Ateş’le arasındaki buzları eritmeye başladı.

Haberin Devamı

“Muhteşem Yüzyıl”daki Hürrem rolüyle Türkiye’nin gönlünde taht kuran Meryem Uzerli, Can Ateş’ten hamile kaldıktan sonra sevgilisinin çocuğu kabul etmemesi üzerine Almanya’ya giderek kızını orada dünyaya getirmişti. Setlerden de uzak kalmak isteyen ve her şeyin üst üste gelmesi sonucu bunalıma girerek ‘Tükenmişlik sendromu’ yaşayan Uzerli, Şubat ayında kızı Lara’yı doğurduktan sonra adeta yeni bir yaşama adım attı.

ARADAKİ BUZLAR ERİDİ

Almanya’da tüm popülaritesinden uzak bisiklete binen, manavdan alışveriş edip fotoğraflarını paylaşan Uzerli’nin tek başına ayakta kalma çabası eski sevgilisi Can Ateş’in de takdirini kazandı. Kızları Lara’nın doğumundan sonra birçok kez Lara’yla görüşme talebinde bulunan Ateş, nihayet Uzerli’yi yumuşatmayı başardı.

Haberin Devamı

AYDA BİR ALMANYA'YA GİDECEK

Geçtiğimiz günlerde Almanya’ya giderek kızını ziyaret eden ve el ele tutuştukları bir pozu paylaşan Ateş, çocuğuyla daha sık görüşme kararı aldı. Akşam Life da yer alan habere göre, Meryem Uzerli’den ilk baştaki tavrı için özür dileyen Ateş, bundan sonra ayda bir Almanya’ya gidecek. Çiftin, şimdilik barışmayı düşünmediği, sadece çocuk için bir araya geldiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!