Karavanda seks, eşcinsel halüsinasyonlar...

Güncelleme Tarihi:

Karavanda seks, eşcinsel halüsinasyonlar...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2013 09:34

Sinema dünyasının efsane ismi Jack Nicholson'ın biyografisi birbirinden ilginç açıklamalar ve anılarla dolu.

Haberin Devamı

"Guguk Kuşu" filminin unutulmaz oyuncusu Jack Nicholson'ın hayatı kitap oldu.

Yazar Marc Elliot`in kaleme aldığı biyografi birçok ünlü isme dair de ilgin iddialar içeriyor. Bunlardan en dikkat çekeni, sinema dünyasının en önemli aktrislerinden Merly Streep ile ilgili.

"Şeytan Marka Giyer" filminin aktrisi ile Jack Nicholson 'Heartburn' ve 'Ironweed - Sonsuz Matem' olmak üzere iki filmde birlikte rol aldılar. Yazar Elliot ikilinin sette Nicholson`in karavanına çekilerek baş başa kaldığını ve oldukça yakınlaştığını zira karavanın sarsıntısının dışarıdan görüldüğünü anlatıyor.

İngiliz basınından Daily Mail`in haberine göre kitapta ayrıca 74 yaşındaki Nicholson`ın uyuşturucu probleminin nasıl kariyerini sona erdirmenin esiğine getirdiği de anlatılıyor.

Haberin Devamı

Kitaba göre Jack Nicholson kariyerinin ilk zamanlarında uzun süre LCD, esrar ve kokain kullandı.

Nicholson`in ilk LCD (çok güçlü, halüsinatif bir uyuşturucu) kullandığında Tanrı'yı gördüğünü iddia ettiğini aktaran Elliot, aktörün uyuşturucunun etkisi altında homoerotik (aynı cinsiyete sahip insanlar arasındaki cinsel çekicilik) ve korku odaklı halüsinasyonlar gördüğünü belirtiyor.

Beyazperdenin yaşayan efsanesi Jack Nicholson hakkında daha pek çok ilginç detayın yer aldığı kitapta aktörün arkadaşlarının Nicholson'ın Warren Beatty'den daha iyi kılıç kullandığını söyledikleri de belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!