Irkçı öğrencinin ölüm listesi ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Irkçı öğrencinin ölüm listesi ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2022 12:11

Almanya’da geçtiğimiz hafta sonu özel timin düzenlediği bir operasyonla çok büyük bir katliamın önlendiği ortaya çıkmıştı. 16 yasındaki aşırı sağcı lise öğrencisi Jeremy R.’nin evinde yapılan aramada, hem Müslümanlara hem siyahilere karşı nefret ve kin beslediği, okulunda büyük bir katliam planladığı belirlenmişti. O baskınla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Haberin Devamı

NOTLARINDA Hitler’i öven ve onun sözlerine yer veren neonazi Jeremy R.’nin “Siyahi ırkı en sonunda yok etmenin zamanı gelecek” diye yazdığı, Müslümanlar hakkında ise “Müslümanları idam etmek her zaman en iyisidir” diye not düştüğü kaydedildi. Neonazi gencin el yazısıyla kaleme aldığı ve ‘Nefretim yumuşatılamaz’ diye başlayan notunda, “Öldüğüm gün, benin için son ama en güzel gün olacaktır” dediği belirtildi. Jeremy R.’nin, beyaz ırkın yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı korkusu yaşadığı belirtilirken, notlarında İngilizce, “Halkımızın varlığını ve beyaz çocukların geleceğini korumak zorundayız” yazdığı kaydedildi.

Irkçı öğrencinin ölüm listesi ortaya çıktı
Irkçı Jeremy R.’nin okuduğu lise

Haberin Devamı

BREIVIK’İ İDOL OLARAK GÖRÜYOR
Evde yapılan aramada gamalı haç gibi çok sayıda Nazi sembolleri çizdiği de tespit edilen gencin, odasında el yapımı tüfek, kask ve gaz maskesi bulunurken, bomba yapımıyla ilgili bilgi topladığı belirlendi. Neonazi gencin Norveç’te Utoya Adası’nda 77 kişiyi katleden aşırı sağcı ırkçı Anders Behring Breivik’i idol olarak gördüğü belirtildi. ABD’de Columbine Lisesi’nde gerçekleşen saldırıda 12 kişinin ölmesini yetersiz bulan Jeremy, “Umarım ben daha fazlasını öldürürüm” diye yazdığı ortaya çıktı. Ayrıca Jeremy’nin odasındaki notlarında, aralarında öğretmen ve Müslüman öğrencilerin isimlerinin bulunduğu ölüm listesi de çıktı. Neonazinin sınıfında birlikte ders gördüğü Müslüman arkadaşların isimlerini de yazması dikkati çekti.

Irkçı öğrencinin ölüm listesi ortaya çıktı

BAKMADAN GEÇME!