İngiltere Başbakanı Cameron, Wimbledon’da yuhalandı

Güncelleme Tarihi:

İngiltere Başbakanı Cameron, Wimbledon’da yuhalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 09:58

Dünyanın en prestijli tenis turnuvası Wimbledon Tenis Turnuvası’nda Britanyalı Andy Murray’nin final karşılaşmasını izleyen İngiltere Başbakanı David Cameron, seyirciler tarafından yuhalandı.

Haberin Devamı

İngiltere Başbakanı Cameron, Wimbledon’da yuhalandı

WİMBLEDON Tenis Turnuvası tek erkeklerde Britanyalı Andy Murray, Kanadalı Milos Raonic’i 3-0 yenerek turnuvada ikinci kez şampiyon oldu. Turnuva sonunda ödül konuşması yapan Murray’in kendisini izleyen Başbakan David Cameron’a da teşekkür ettiği sözlerinin ardından, kalabalık Cameron’ı yuhaladı. Cameron, Kraliyet locasında Britanyalı Andy Murray ve Kanadalı Milos Raonic arasında geçen tarihi karşılaşmayı başından sonuna kadar takip etti. Ödül töreninde bir konuşma yapan şampiyon Murray, “Burada birçok önemli kişi karşısında ve ülkenin başbakanı izlerken oynamak büyük bir zevk” dedikten sonra kalabalık, son yaşanan Brexit olayı nedeniyle başbakana tepkisini gösterdi. Konuşmasına devam eden Murry, sözlerini “Wimbledon’da oynamak çok zorlu ancak gerçek o ki, kesinlikle ben, başbakanın yerinde olmak istemezdim” dedi.

Haberin Devamı

Wimbledon Tenis Turnuvası tek erkeklerde Britanyalı Andy Murray, Kanadalı Milos Raonic’i 3-0 yenerek turnuvada ikinci kez şampiyon oldu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!