İlkay Gündoğan isyan etti! 'Yazık, çok yazık...'

Güncelleme Tarihi:

İlkay Gündoğan isyan etti Yazık, çok yazık...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2020 13:39

ALMAN milli futbolcu İlkay Gündoğan, İngiliz ekibi Arsenal'ın kadro dışı bıraktığı Mesut Özil ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alman özel haber kanalı ntv'ye konuşan İlkay Gündoğan, bir dönem Alman milli takımında birlikte forma giydiği Mesut'un kadro dışı kalmasını “Mesut için, Arsenal için ve Alman futbolu için yazık oldu” ifadeleriyle değerlendirdi.

Haberin Devamı

Manchester City'de forma giyen İlkay, kendisinin benzer durumu hiç yaşamadığını ancak Mesut'un neler hissettiğini anlayabildiğini söyledi. Karardan dolayı Mesut'un zor dönem geçirdiğini belirten İlkay “Ben Mesut'u çok seviyorum. Bu konuyla ilgili onunla elbette çok konuşmadık. Onun için zor bir dönem. Ben inanıyorum bu durumu en iyi şekilde atlatacaktır. Bence çok yazık oldu. Durumun bu şekilde olması onun için, Arsenal için ve Alman futbolu için yazık oldu. Hak etmediğini düşünüyorum. Mesut'un her şeyden önce sağlıklı olmasını diliyorum. Ona bu zor dönemde ihtiyacı olan şansı diliyorum” dedi.

Mesut'un karardan dolayı hayal kırkılığı yaşadığını belirten İlkay, onun bir an önce yeşil sahalarda performansını tekrar göstermesini dilediğini de söyledi. Yıldız futbolcu “ Onun nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığını bilebiliyorum. Ben benzer şey yaşamadım ama sanırım onun için kolay bir durum değildir” dedi.

Haberin Devamı

İlkay, Mesut'un bu zor günlerde ne yapacağını o iyi bildiğinin de altını çizdi.
Arsenal'ın kadro dışı bıraktığı Mesut Özil de bir süre önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda hayal kırkılığı yaşadığını duyurmuştu. Yıldız futbolcu paylaşımında “Premier Lig'de forma giyemeyecek olmaktan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. 2018'de yeni sözleşme imzalarken sevdiğim kulüp Arsenal'a bağlılığımı gösterdim ancak bunun karşılığının olmaması beni üzdü" demişti.

BAKMADAN GEÇME!