İlk rapor: Çarşamba uyuşturdu, perşembe boğdu

Güncelleme Tarihi:

İlk rapor: Çarşamba uyuşturdu, perşembe boğdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2020 13:41

Almanya, anneleri tarafından boğularak öldürülen beş küçük çocuğun yasını tutuyor. Günün her saatinde olayın yaşandığı evin önüne gelen bölge sakinleri, çocukların anısına mum yakıp çiçek bırakıyor.

Haberin Devamı

CİNAYETLERİN sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başlandı. 27 yaşındaki annenin çocuklarını cinayetlerden bir gün önce (çarşamba) ilaçla uyuşturdu. Adli tıp raporuna göre Melina (1), Leonie (2), Sophie (3), Timo (6) ve Luca (8) aldıkları ilaçların etkisindeyken anneleri tarafından perşembe boğularak öldürüldüler. İlaçlarla ilgili detaylar ise devam eden geniş çaplı incelemeler tamamlandıktan sonra ortaya çıkacak. Annenin, cinayetleri 11 yaşındaki oğlunu okula gönderdikten sonra işlediği sanılıyor. Anne, beş küçük çocuğunu öldürdüğünü annesine WhatsApp üzerinden gönderdiği mesajla itiraf ettiği de açıklandı.

İlk rapor: Çarşamba uyuşturdu, perşembe boğdu
İlk rapor: Çarşamba uyuşturdu, perşembe boğdu

GENÇLİK DAİRESİNİN BİLGİSİ VAR

Solingen Gençlik Dairesi’nin ailenin durumuyla ilgili bilgisinin olduğu ve aileye yardım ettiği belirtildi. Belediyeden yapılan açıklamada kadının cinayetleri işleyebileceğine ilişkin bir bulgu veya belirtinin daha önceden saptanmadığı yer aldı. Kadının, en küçük dört çocuğunun babasıyla bir yıl önce ayrıldığı öğrenildi. Çocukların babalarının cinayetlerle bir bağlantısının olduğuna ilişkin bir bilgiye ise şimdiye kadar ulaşılmadı. Uzmanlar, kadının eşinden ayrıldıktan sonra altı çocuğuyla tek başına kalmasının kendisini duygusal olarak çökerttiğini düşünüyor. Cinayetlerin de bu ruh hali altında işlendiği sanılıyor.

Haberin Devamı

DEFİN İÇİN PARA TOPLANIYOR
Olayın yaşandığı evin önüne önceki gün 30 kişilik bir motosikletli grup geldi. Grup, çocukların anısı önünde dua edip hiçbir açıklama yapmadan ayrıldı. Beş küçük çocuğun cenazelerinin defin işlemleri için gerekli parayı halk toplamaya başladı. Çocukların öldürüldüğü evin önüne gelenler yardım kampanyasına destek verdi. Şimdiye kadar tahminen 800 kadar kişi bağış kampanyasına katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!