Güncelleme Tarihi:

Bayraktaroğlu, ilk olarak Prizren’deki Yunus Emre Enstitüsü’nü ziyaret ederek kurumun kültür ve sanat faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında kendisine T.C. Prizren Başkonsolosu Fatih Topçu ve Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Ramazan Yılmaz eşlik etti. Program kapsamında Robotik ve Kodlama sınıfındaki öğrencilerle bir araya gelen Bayraktaroğlu, Müzik Atölyesi’nde koro üyelerinin seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserlerini dinledi.
Bayraktaroğlu daha sonra Priştine’deki Kosova Uluslararası Maarif Okulunu ziyaret etti. Burada öğretmenler ve öğrencilerle görüşen Bayraktaroğlu, okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Hem Yunus Emre Enstitüsü hem de Kosova Uluslararası Maarif Okulu yetkilileri, Hürriyet Bayraktaroğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.