Hertha Belek'te Tolga Berlin'de

Güncelleme Tarihi:

Hertha Belekte Tolga Berlinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2015 12:16

HERTHA Berlin, sezonun ikinci yarı hazırlıkları için Belek'te kampa girdi.

Haberin Devamı

Pazar günü Antalya'ya uçan Hertha Berlin takım kadrosunda 24 futbolcu bulunuyor. Jos Luhukay, sakat futbolcuları ise Berlin'de bıraktı.Antalya'ya indikleri günün akşamından futbolcular ilk çalışmasını yaptı. Hertha'da sakatlığı süren Tolga Ciğerci ise Berlin'de kaldı.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ayak parmağından ameliyat olan 22 yaşındaki Tolga Ciğerci, takımı Belek'te hazırlanırken o çalışmalarını doktor kontrolünde başkentte sürdürecek. Tolga, sakatlığı nedeniyle sezon başı kampına da katılamamıştı. Tolga dışında Hertha'nın Tunus milli takım futbolcusu Aenis Ben-Hatira, Baumjohann, yedek kaleciler Gersbeck ve Burchert de Belek kampı kadrosuna sakatlıkları nedeniyle alınmadı.

Hertha Cumartesi'ye kadar Belek'de hazırlıklarını sürdürecek. Belek'de bugün İsviçre takımı Young Boys ile saat 15.00'de ilk hazırlık maçını yapacak. 23 Ocak'ta bu kez İkinci Bundesliga ekiplerinden Greuther Fürth ile oynayacak olan Hertha, sezonun ikinci yarısının ilk maçında ise 1 Şubat'ta deplasmanda Werder Bremen ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!