'Hayal kırıklığına uğradım'

Güncelleme Tarihi:

Hayal kırıklığına uğradım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2018 09:59

Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw, Arsenalli yıldız Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Arsenal'in antrenmanını ziyaret ettiği sırada Mesut Özil'in kendisiyle görüşmemesi hakkında konuşan Löw, "Şu an bizimle iletişim kurmak istememesini kabul etmek zorundayız. Kararı hakkında benimle konuşmadığı için hayal kırıklığına uğradım." dedi.

"KONUŞMAYA HAZIRIM"

Joachim Löw sözlerini "Herkes konuşmaya hazır olduğumu biliyor ancak şu ana kadar Mesut'tan bir sinyal gelmedi. Bu olayı daha farklı bir şekilde bitirmek isterdim" ifadeleriyle tamamladı.

Mesut Özil, Londra'da Arsenal antrenmanını izlemek isteyen Löw ve menajer Olivier Bierhoff ile görüşmeyi kabul etmemişti.

TEKRAR KULÜP ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR

Joachim Löw, tekrar kulüplerde görev yapmak istiyor. 58 yaşındaki teknik adam “Alman milli takımında uzun sayılacak bir süredir görev yapıyorum. Benim kulüp teknik direktörlüğüne ilgim var” dedi.

Haberin Devamı

Almanya'da kulüp çalıştırmaya ise sıcak bakmayan Löw “Almanya dışında bir kulüpte çalışmak isterim” dedi.
'Real Madrid için ne dersiniz' sorusuna ise Löw “Her teknik direktörün görev yapmak istediği bir kulüp Real Madrid” dedi. 2016 yılından beri Alman milli takımında teknik direktör olarak görev yapan Löw, 12 yıllık süre içinde Alman milli takımını dünya şampiyonu yaparak zirveye çıkardı.

2018 yılında ise Rusya'da düzenlenen şampiyonada tarihi başarısızlık yakaladı. Löw Alman milli takım teknik direktörlük kariyeri öncesi Fenerbahçe'yi de kısa bir süre çalıştırmıştı. Löw Türkiye dışında Avusturya'da tecrübe edindi.

Löw'ün görev yaptığı kulüpler sırayla şunlar: Stuttgart, Fenerbahçe, Karlsruhe, Adanaspor, FC Tirol, ve A. Wien.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!