Hacı adayları törenle uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Hacı adayları törenle uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 10:03

Bu sene kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları törenle uğurlandı. İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Kuzey Bavyera Bölge Başkanı İsmail Satır öncülüğünde hazırlanan bir grup hacı adayı kutsal topraklara gitmek üzere uğurlandı.

Haberin Devamı

IGMG Kuzey Bavyera Bölge Başkanlığı tarafından organize edilen hac kafilesinin uğurlama töreninde duygulu anlar yaşandı. Hacı adayları ve grup yöneticileri Nürnberg Havaalanı’nda yakınlarıyla helalleşti, yapılan duaların ardından kutsal topraklara gitmek üzere uçağa bindi. Vedalaşma töreninde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Kuzey Bavyera Eyalet Birliği Başkan yardımcısı Cemil Kimyacıoğlu, Eyalet Birliği Muhasibi Kemal Sapkaya ve Eyalet Birliği Kadın Kolları Başkanı Özlem Ödemiş de hazır bulundu ve tüm hacı adayları ile görevliler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hacı adayları törenle uğurlandı
‘HAC İBADETİ ÖZVERİ VE FEDAKARLIK İSTER’
Hacı uğurlama töreninde kısa bir açıklama yapan IGMG Kuzey Bavyera Bölge Başkanı İsmail Satır, Hac ibadetinin önemine değinerek şunları söyledi: “Nihayet iki sene aradan sonra pandemi kuralları yüzünden gideremediğimiz hac ibadetimizi yerine getirmek için yollara çıktık. Hac ibadeti özveri ve fedakârlık istemekte. Bu nedenle hac yolculuğunun her dakikası bizler için çok önemli. Hacı adaylarımızın memnuniyeti açısından kutsal ibadetler süresi içinde hacı organizesinde görevli arkadaşlarımızın en iyi şekilde hacılarımıza hizmet vererek, dualarını almaya çalışacağına inanıyorum. Hacı adaylarımız otelde bir müddet dinlendikten sonra da umre ziyaretini gerçekleştirmiş olacaktır. Allah haccımızı mebrur, dualarınızı kabul eylesin” dedi.
Hacı adayları törenle uğurlandı
Hacı adayları törenle uğurlandı

Hacı adayları törenle uğurlandı

Hacı adayları törenle uğurlandı

BAKMADAN GEÇME!