Gurbetçi katilini ayakkabı yakalattı

Güncelleme Tarihi:

Gurbetçi katilini ayakkabı yakalattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2022 13:55

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yaşlı adamın evinde ölü bulunmasıyla ilgili Antalya’ya kaçan zanlı Fikret Canbaz yakalanarak Çaycuma Adliyesine getirildi.

Haberin Devamı

Gurbetçi katilini ayakkabı yakalattı
OLAY, 4 Temmuz gecesi Çaycuma ilçesine bağlı Temenler köyünde meydana geldi. Almanya’dan iznini geçirmek için köyüne giden E.P., 78 yaşındaki dedesi Ali Genç’i evde hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri, yerde kanlar içerisinde yatan yaşlı adamın başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü belirledi.
Gurbetçi katilini ayakkabı yakalattı
Olay yerinde incelemede bulunan jandarma ekipleri, sahipsiz bir çift ayakkabının kime ait olduğunu araştırırken, evden bazı kıyafetlerin de alındığını belirledi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin Fikret Canbaz (27) olduğunu, ayağında evden aldığı ayakkabının bulunduğunu tespit etti. Antalya’da yakalanarak Zonguldak’a götürülen Canbaz ifadesinde, daha önce kız arkadaşına küfretmesi nedeniyle Ali Genç’i öldürdüğünü itiraf etti. Yaşlı adamın cenazesi Temenler köyünde kılınan namazın ardından defnedildi.

Haberin Devamı

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Fikret Canbaz ise bu sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Çaycuma Adliyesi'ne getirildi. Canbaz, adliyedeki sorgusunun ardından tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Gurbetçi katilini ayakkabı yakalattı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!