Gurbetçi Almanın Sezen Aksu'lu İstanbul resitali

Güncelleme Tarihi:

Gurbetçi Almanın Sezen Aksulu İstanbul resitali
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 10:20

Türkiye’den Almanya’ya işçi göçünü ters açıdan ele alan ve çalışmak için İstanbul’a giden bir Almanın yaşadıklarını konu alan ‘İstanbul-Bir Şarkı Resitali’ adlı müzikalin galası Sezen Aksu şarkıları eşliğinde Mannheim’da sahneleniyor.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Mannheim kentinden çalışmak için İstanbul’a giden Klaus Gruber’in, yeni bir ülkede karşılaştığı zorlukları ele alan ‘İstanbul-Bir Şarkı Resitali’ adlı müzikal, 27 Ekim cumartesi akşamı Mannheim Ulusal Tiyatro-Schauspielhaus’daki gala gecesiyle perdelerini açıyor.Türkiye’de yaşanan ekonomik mucize sonucu yabancı işçi gücüne ihtiyaç duyulması ve Mannheimlı Klaus Gruber’ın çalışmak için İstanbul’a göçünü konu alan müzikalde, yabancı bir ülkede karşılaşılan zorluklar ve yeni bir ülkenin örf ve adetleriyle yüzleşmeleri ele alınıyor.

Gurbetçi Almanın Sezen Aksulu İstanbul resitali

 BİLET FİYATLARI
Saat 19.30’da başlayacak müzikal 31 Ekim Çarşamba günü de sahnelenecek. Resitalin biletleri 7 eurodan, indirimli biletler ise 5,25 eurodan temin edilebilir. Selen Kara yönettiği, Akın E. Şipal’in senaryosunu yazdığı oyunun müzik direktörlüğünü Torsten Kindermann yapıyor. Sahne tasarımı Thomas Rupert, kostümler ise Emir Weigel imzasını taşıyor. Ahmet Henkel, Boris Koneczny, Viktoria Miknevich, Nikolas Fethi Türksever ve Martin Weigel’den oluşan muhteşem oyuncu kadrosuna enstrümanlarıyla Dietrich Bechtel, Uğur Köse, Santino Scavelli ve Benjamin Stein eşlik ediyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!