Gözde bekar sevgilisinden ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Gözde bekar sevgilisinden ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 13:36

Cambride Düşesi Kate Middleton’ın İngiltere’nin en gözde bekarlarından biri olan kız kardeşi Pippa Middleton’ın 3 yıldır birlikte olduğu yatırımcı sevgilisi Nico Jackson ile yollarını ayırdığı açıklandı.

Haberin Devamı

Daily Mail gazetesi çifte yakın kaynakların “Ayrılıkta üçüncü kişilerin herhangi bir etkisinin olmadığını” dile getirdiğini belirtti.
 
Middleton ve Jackson en son bir ay kadar önce Londra’nın kuzeyinde birlikte görüntülenmişti. Geçmişte sık sık nişanlanacaklarına dair dedikodular çıkan ve ilişkileri konusunda oldukça ciddi oldukları bilinen çiftin geçen yıl Jackson’ın işi nedeniyle Cenevre’ye taşınmasının ardından problemler yaşamaya başladığı düşünülüyor.
 
ESKİ SEVGİLİSİNE Mİ DÖNDÜ
 
Pippa Middleton’ın Jackson’dan ayrıldığının duyulmasının hemen ardından onun şimdi kiminle birlikte olduğu ile ilgili spekülasyonlar da başladı. Sun gazetesi Middleton’ı 2012 yılında kısa süreliğine birlikte olduğu 40 yaşındaki yatırım bankacısı James Matthhews’in evine girerken ve ertesi sabah elinde bir buket çiçekle evi terk ederken çekilmiş fotoğraflarını yayınladı.
 
Middleton Ağustos ayında da erkek kardeşi James Middleton ve “sadece arkadaş” olduklarını söylediği eski sevgilisi James Matthews ile tatil yaparken görüntülenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!