Genç, yaşlı, Alman, yabancı farketmiyor

Güncelleme Tarihi:

Genç, yaşlı, Alman, yabancı farketmiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 11:41

Bundesliga'ya fırtına gibi bir başlangıç yapan Leverkusen'in yeni transferi Hakan Çalhanoğlu, oldukça iddialı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Leverkusen'e transfer olan milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, takımı ile sezona yaptıkları harika başlangıcı değerlendirdi.
Sezonun başlaması ile birlikte oynadığı 5 maçı da kazanan Leverkusen'in şampiyon olmasının imkansız olmadığını belirten Çalhanoğlu, "Bundesliga'nın ilk maçında Dortmund'u mağlup ettik. Çok üst düzey bir takım, geçen sezonun ikincisi. Bayern Münih'e stil olarak da benziyorlar. Onlara yaptığımızı Bayern Münih'e de uygulayacağız. Münih'i de yenmeyi başarabilir miyiz, göreceğiz. Biri bunu yaptıysa, biz de yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

Takımda iyi bir atmosfer yakaldıklarını kaydeden genç oyuncu, "Genç ve yaşlı oyuncuların karışımından oluşan iyi bir takımımız var. Takımda iyi bir atmosfer var, çünkü hepimiz başarıya açız. Genç, yaşlı, Alman, yabancı farketmiyor. Ayrıca beraber bir şeyler yapmaktan da zevk alıyoruz. Birbirimizin en iyi arkadaşları olduk. Bu bizim için çok önemli" diyerek sözlerini noktaladı.
Transfer döneminde Galatasaray ile de ismi anılan, ancak sonrasında Leverkusen'e imza atan 20 yaşındaki orta saha, yeni takımı ile 5 maçta 1 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!