FSV Duisburg genç yöneticilere emanet

Güncelleme Tarihi:

FSV Duisburg genç yöneticilere emanet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 15:40

‘Aile Balosu’nda, FSV Spor Kulübü kurucuları arasında yer alan Zafer Can, kurucular adına bayrağı gençlere emanet ederken,sahne alan İsmail YK gençleri coşturdu.

Haberin Devamı

Almanya’nın Duisburg ve çevresinde en üst ligi Landesliga da oynayan FSV Duisburg’un ‘Aile Balosu’ coşkulu geçerken, İsmail YK rüzgarı esti.

FSV Duisburg genç yöneticilere emanet


Ünlü sanatçı, hayranları için unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Bir süre önce göreve seçilen yeni yöneticiler ‘Aile Balosu’nda birlik mesajı verdi.

FSV Duisburg genç yöneticilere emanet


Kulübün kurucuları adına Zafer Can, bayrağı gençlere emanet ederken, yükseklerde dalgalandırılmasını istedi. Televizyonlarda Tümen Ce olarak tanınan sunucu gecenin sunumunu yaparken, Grup Kabris’in eşliğinde Sabahattin Yanık kemençesiyle salonu coşturdu.

FSV Duisburg genç yöneticilere emanet


Rheinberg Kasabasındaki ‘Livam Eventsaal’de yapılan ‘FSV Spor Kulübü Aile Balosu’na Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosluğu adına Konsolos Ahmet Erken, Duisburg Belediye Başkanı Erkan Kocalar, Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyük Elçiliği Basın Muşaviri Refik Soğukoğlu, Duisburg Uyum Meclisi Başkanı Erkan Üstünay’ın yanı sıra 1200’e yakın davetli katıldı.

FSV Duisburg genç yöneticilere emanet

Haberin Devamı

TARİHLERİ OLUŞTURAN TOPLUMLARDIR

FSV Spor Kulubü’nün çiçeği burnudaki başkanı Erol Ayar, “Hepimizin bildiği gibi tarihleri oluşturan toplumlardır. Topluma biçim ve yön verenler ise insanlardır. Çocuklarımızı ve gençlerimizine kadar iyi ve düzenli yetiştirirsek toplumumuza da aktif olarak o kadar katkıda bulunmuş oluruz. Mevcut tesislerimizde ve sportif faaliyet alanlarımıza yeni bir kulüp binası, tribün, yeşil bir sahanın yapımı planlanırken, her katagoride başarılı olmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar hizmetlerde bulunan herkese, kurucu üyelerimize, sporcularımıza huzurunuzda teşekkür ederim” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!