Expo Milano’da Horon ekibi İtalyanları büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Expo Milano’da Horon ekibi İtalyanları büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 14:19

İtalya’nın Milano kentinde geçtiğimiz ay, Expo Milano Fuarı’nda yaptığı etkinlikler sırasında hareketli gösterileri ile izleyenleri büyüleyen Karadeniz Horon ekibi, gelen yoğun istek üzerine ikinci kez İtalya'nın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Milano’da 01 Mayıs – 31 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 145 ülkenin katıldığı Expo Milano fuarında tüm ülkeler ziyaretçilerin kendilerine özgü simgeleriyle ziyaretçilerin beğenisini kazanmak için yarışırken Türkiye pavilyonu ise gösterileriyle dikkatleri üzerine çekti.

Expo Milano’da Horon ekibi İtalyanları büyüledi


Fındık Tanıtım Grubu’nun Haziran ayında yaptığı tanıtım çalışmaları sırasında Türk Pavilyonu’nda ziyaretçilere fındık ve fındık ürünleri dağıtılırken, horon ekibinin gösterisi de izleyenlerin büyük beğenisini kazanmıştı.

Organizasyon komitesi, ziyaretçilerden gelen yoğun istek üzerine Horon ekibinin tekrar Milano’ya gelerek gösteriler yapmasını rica etti. Bunun üzerine Ekonomi Bakanlığı ve Fındık Tanıtım Grubu organizasyonuyla ikinci kez Milano’ya giden Karadeniz Horon Ekibi, dört gün boyunca başta İtalyanlar olmak üzere tüm katılımcıların beğenisini kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!