Eski fanatik Bernstein, Hertha’ya başkan oldu

Güncelleme Tarihi:

Eski fanatik Bernstein, Hertha’ya başkan oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2022 10:11

Almanya’da, ilk kez bir kulüp başkanlığına geçmiş dönemde stadyuma girmesine yasak konulan eski bir fanatik taraftar seçildi. Bu yıl Hamburg’a karşı oynadığı son play-off maçıyla Bundesliga’da kalmayı başaran Hertha BSC’de yeni başkan, eski Ultra Taraftar grubu üyesi Kay Bernstein oldu.

Haberin Devamı

41 yaşındaki Bernstein, toplam 3016 delegenin 1670’inin oyunu aldı. Bernstein, son yıllarda zor günler geçiren takıma yeni yön vereceğini belirtti. Seçilmesinden sonra delegelere teşekkür eden Bernstein, “Yaşlı hastamız yoğun bakımda. Şimdi onu içten hep birlikte tedavi edip iyileştirebiliriz” dedi.

Eski fanatik Bernstein, Hertha’ya başkan oldu
Genç başkan, takımın yeni ve dürüst bir başlangıca ihtiyacı olduğunu kaydetti. 1980 yılında Saksonya eyaletinde Marienberg’de dünyaya gelen Bernstein, 1988 yılına kadar Dresden’de yaşadı ve daha sonra ailesiyle birlikte Berlin’e taşındı. Endüstri mekaniği alanında meslek eğitimini tamamlayan Bernstein, Ultra-Formation adlı fanatik taraftar grubunu kurdu. Stadyumda kendi kurduğu grubun sözcülüğü ve amigoluğunu yapan Bernstein, hakkında 3 kez stada giriş yasağı aldı. Zaman içinde iletişim ajansı kuran Bernstein, “Gerçek bir Herthalı olarak parçalanmışlığı ve çukurları ortadan kaldıracağım. Hertha’yı birleştirebilirim ve istikrar kavuşturabilirim” dedi. Hertha BSC Başkan Yardımcılığına ise Fabian Drescher seçildi.
Eski fanatik Bernstein, Hertha’ya başkan oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!