ERDOĞAN VE YILDIZLAR AFRİKA İÇİN SAHADA

Güncelleme Tarihi:

ERDOĞAN VE YILDIZLAR AFRİKA İÇİN SAHADA
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 13:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Messi ve Maradona ile sahaya çıkıyor. Samuel Eto’o Vakfı’nın Afrikalı çocuklara yardım maçında ayrıca Neymar’dan Arda Turan’a ve Jose Mourinho’da Fatih Terim’e kadar çok sayıda ünlü futbol adamı olacak.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Arena’da cumartesi akşamı TSİ 20.45’te dünya yıldızlarıyla maça çıkıyor. Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. kuruluş yıldönümü kapsamında Afrikalı çocuklar yararına düzenlenen maçta Cumhurbaşkanı, organizasyonun sahibi Eto’o’nun yanı sıra Messi, Neymar, Iniesta, Drogba, Arda Turan, Okocha, Demba Ba, Maradona, Fabio Cannavaro, Fabio Capello, Jose Mourinho, Puyol, Deco, Essien, Eden Hazard ve Serge Ibaka gibi yıldızlar sahaya çıkacak. Türkiye’den de Fatih Terim, Gökhan Gönül, Ersun Yanal, İsmail Köybaşı, Burak Yılmaz, Abdullah Avcı ve Selçuk Şahin etkinlikte yer alacak.

ÖZEL FORMALAR YAPILDI

Üzerine Türk ve Kamerun bayraklarının yan yana oluduğu özel formalar giyilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan 12, 34 ve 53 numaralı olmak üzere üç ayrı özel forma ve krampon hazırlandı. Erdoğan, maçın son on dakikasında Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi ile aynı takımda forma giyecek. Cumhurbaşkanı maç öncesi kısa bir konuşma da yapacak. Futbolcular da sahaya özel bir mesaj taşıyan bir pankartla çıkacak. 33 bin kişinin izlemesi beklenen bu anlamlı maç ATV’den canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Afrikalı çocuklara çalışıyor

ANTALYASPOR forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Samuel Eto’o’nun adını taşıyan vakıf, Afrika’daki çocukların gelişimi için çalışıyor. Vakıf, Kamerun’daki hasta çocuklara da tıbbı destek sağlayıp, aids konusunda da farkındalık yaratmaya çalışıyor. Vakıf ayrıca, ‘Fundersport Gençleri’ adıyla ücretsiz spor eğitimi de veriyor.

BAKMADAN GEÇME!