Düsseldorf’ta hastane açacak

Güncelleme Tarihi:

Düsseldorf’ta hastane açacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2022 09:49

2019’da Almanya’da ‘Alman Tıp Ödülü’nü (German Medical Award) alan Dr. Dilek Gürsoy, hayatımın hayali dediği kardiyoloji hastanesini bu yılın sonunda ya da 2023’ün başında açacağını söyledi. Hürriyet’e konuşan Dr. Gürsoy, hedefine çok yaklaştığını söyledi.

Haberin Devamı

“HASTANEMİZİ açacağız inşallah, nasip olursa sene sonu. Birazcık gecikirse de önümüzdeki yılın başında olur. Kuzey Ren Vestfalya’nın başkenti Düsseldorf’ta açacağız inşallah. İlk başta kardiyoloji bölümlü bir klinik olacak. Bakacağız, şöyle bir yola girelim, gerisi gelir diye düşünüyorum. Benim zaten hedefim buydu. Bu hedefe inşallah çok yakınlaştık.”

Düsseldorf’ta hastane açacak

DİTİB iftarına katılan Dr. Dilek Gürsoy, birikimini Türk kadınlarıyla paylaştığını, onlara elinden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceğini ifade ederek, şöyle devam etti. “Bundan iki hafta evvel Diyanet İşleri Türk İslam Birliği Federal Kadınlar Birliği’nin etkinliklerine katıldım. Orada pırıl pırıl Türk kadınlarımızı gördüm, onlarla çok güzel kaynaştık. Onların bu çalışma ve faaliyetlerinin Almanlar arasına da girmesini istiyorum. Çok güzel hanımlarımız, genç kızlarımız var. Elimden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Kadınlarımız çok maharetli, ellerinden pek çok şey geliyor.”

 

BAKMADAN GEÇME!