‘Doğumhanenin tuvaletini bile ben temizledim’

Güncelleme Tarihi:

‘Doğumhanenin tuvaletini bile ben temizledim’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 12:00

Alman televizyon dizisi ‘Alarm für Cobra 11’de suçluların peşine düşen oyuncu Erdoğan Atalay, eşinin doğum yaptığı hastaneye savaş açtı. Atalay, doğum sırasında hem eşinin hem de bebeğinin doktor hatası nedeniyle ölüm tehlikesi atlattığını söyledi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE kökenli 52 yaşındaki oyuncu Erdoğan Atalay, Köln’deki Holweide Hastanesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Geçen mayıs ayında eşi Katja’yı doğum sancıları nedeniyle Holweide Kliniğine götürdüğünü, hem eşinin hem de bebeğinin ölüm tehlikesi atlattığını belirten Atalay, yaşadıklarını Bild gazetesine anlattı: “27 Mayıs’ı 28 Mayıs’a bağlayan gece saat 02.00 sıralarında eşimin doğum sancıları tuttuğu için hastaneye gittik. Kısa bir muayeneden sonra bizi eve göndermek istediler. Neyse ki eşim kalmak istedi. Eğer eve dönseydik yolda doğum yapacaktı. Bizi pis bir doğumhaneye aldılar. Doğumhanenin tuvaleti kanlıydı, ben temizledim. Bizden önceki doğumdan kalan kanlar vardı.”

‘Doğumhanenin tuvaletini bile ben temizledim’

Haberin Devamı

‘HER ŞEY YOLUNDA’ DEMİŞLER
“Doktor saat 04.00’e doğru geldi. Eşim riskli bir hamilelik geçiriyordu. Çünkü şekeri vardı. Bu da biliniyordu. 04.04 gibi bebeğimiz dünyaya geldi. Ancak göbek bağı boynuna dolandığı için bebek mosmordu. Hepsi panik içindeydiler. Bize, “Her şey yolunda” dediler ama öyle değildi. Bebeğin oksijeni ölçülmedi. Göbek bağını yanlış yerden kestiler. Eşim çok kan kaybetti. Gerçekten korkunçtu, Alman hastanelerinde bu tür olayların yaşanmaması gerekir. Doğum sırasında yaşanan olumsuzluklara rağmen sağlıklı bir bebek dünyaya getiren 40 yaşındaki eşim Katja ve üçüncü çocuğumuz Matilda Meliha’nın şu anda sağlıklı olmasına seviniyoruz.”
Holweide Hastanesi Sözcüsü Sigrid Krebs ise Atalay’ın suçlamalarıyla ilgili, “Biz tüm bu iddiaları ciddiye alıyoruz ve araştırıyoruz” dedi. Erdoğan Atalay, RDL’de yayınlanan ‘Alarm für Cobra 11’ dizisinde 1996 yılından beri rol alıyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!