Doğan Alemdar bir ilki başardı, Fransa'da gündem oldu

Güncelleme Tarihi:

Doğan Alemdar bir ilki başardı, Fransada gündem oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2022 13:07

Fransa'nın Rennes takımına sezon başında transfer olan Doğan Alemdar, takımıyla ilk resmi maçına çıktı.

Haberin Devamı

Doğan Alemdar'ın takımı Rennes, Fransa Kupası son 32 turunda Nancy'ye konuk oldu. Marcel-Picot Stadı'nda oynanan maçın 90 dakikası ve uzatma bölümü 1-1 berabere sona erdi. Penaltılarda 4-3 üstünlük sağlayan Nancy turu geçen taraf oldu.

Rennes 58. dakikada Jeremy Doku'nun golüyle öne geçerken, Nancy'nin golü 78. dakikada Mickael Biron'dan geldi. Rennes'de Sehrou Guirassy 28. dakikada penaltı kaçırdı.

Doğan Alemdar bir ilki başardı, Fransada gündem oldu
DOĞAN ALEMDAR İLK KEZ FORMA GİYDİ
Kayserispor'dan sezon başında Rennes'e transfer olan Doğan Alemdar, yeni takımıyla ilk maçına çıktı. Sezon başından beri forma şansı bulamayan ve takımdaki eksikler nedeniyle teknik direktör Bruno Genesio'nun ilk 11'de şans verdiği 19 yaşındaki kaleci 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Fransız basını, Doğan Alemdar'ın ilk maçındaki performansına 10 üzerinden 5,5 puan verdi.

Doğan Alemdar bir ilki başardı, Fransada gündem oldu
"DOĞAN ALEMDAR GENEL OLARAK BAŞARILIYDI"
Ouest-France gazetesi, genç kalecinin ilk maçındaki oyunuyla ilgili olarak yaptığı yorumda "Uzun zamandır beklediği ilk maçında genel olarak başarılıydı. El Aynaoui'nin 24. dakikadaki çok sert şutunda net bir kurtarışla maç içindeki performansının doruk noktasına ulaştı. Öte yandan Mickael Biron'un 78. dakikadaki golüne engel olamadı ve Nancy'nin 6 penaltı vuruşundan hiçbirini durduramadı." ifadelerini kullandı.
Doğan Alemdar bir ilki başardı, Fransada gündem oldu
"GÜVEN VERİCİYDİ"
Stade Rennais Online sitesinde ise Doğan Alemdar için "Kalesine gelen ilk tehlikeyi önlemesi güven vericiydi. Patrick, El Aynaoui, Latouchent ve Cisse'nin şutlarında uyanıktı. Biron'un yakın mesafeden golüne engel olamadı. Penaltı atışlarında ise belirleyici değildi." yorumu yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!