Dexter gerçek oldu: Denizden insan kemikleri çıkarıldı

Güncelleme Tarihi:

Dexter gerçek oldu: Denizden insan kemikleri çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2013 11:20

Ünlü Amerikan dizisi Dexter'daki hikaye neredeyse gerçek oldu. Fransa'nın Antibes kıyısında denizden, üzerinde 'Pedofililere ölüm' yazan insan kemikleri çıkarıldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda final bölümüzle izleyiciye veda eden Dexter dizisi neredeyse gerçek oldu. Suçlular arasından seçtiği kurbanlarını öldürüp daha sonra da parçaladığı cesetleri teknesiyle denize atan Dexter Morgan'ın hikayesini anlatan dizinin bir benzeri Fransa'da yaşandı.

"PEDOFİLİLERE ÖLÜM"
Ülkenin güneydoğu kıyısındaki Antibes sahilinde 10 Şubat günü keşif amacıyla dalış yapan bir dalgıç, tesadüfen insan kemikleri buldu. Jandarmaya bağlı dalış ekiplerinin katılımıyla on beş gün içinde bir uyluk kemiği, iki pazı kemiği, bir kafatası, bir de çene kemiği bulundu. Hikayenin en ürkütücü olan kısmı ise bulunan kafatasının üzerinde, çıkmayan bir tür mürekkeple yazılmış olan "Pedofililere ölüm" notu...

Bugüne kadar yapılan incelemeler sonucunda kemiklerin ikisinin kadın, ikisinin de erkek olmak üzere dört farklı kişiye ait olduğu tespit edildi. Yapılan DNA testlerinden ise sadece biri sonuç verdi. Buna göre bulunan pazı kemiklerinden birinin, 1994'te 18 yaşına girmeden birkaç gün önce kaybolan Stéphane Hirson'a ait olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

HER CESETTEN TEK BİR KEMİK
Diğer kemiklerin ise kimlere ait olduğu bilinmiyor. Olayı soruşturan Georges Guttierez, cevapsız kalan binlerce soru karşısında çaresiz olduklarını söylüyor. Kimliği tespit edilen Stéphane Hirson'un Antibes'de yaşamadığını ve hakkında pedofiliyle ilgili hiçbir suçlama bulunmadığını söyleyen Guttierez, "Neden her bir cesetten sadece bir tek kemik var? Acaba bu insanlar isteyerek mi öldürüldü" sorularını sıraladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!