Danimarka polisi bu minik çocukların ailesini arıyor!

Güncelleme Tarihi:

Danimarka polisi bu minik çocukların ailesini arıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2019 17:24

Danimarka polisi, pazar günü sokak ortasında yapayalnız halde bulunan iki minik çocuğun ailesini arıyor. Çocukların fotoğraflarını her yere dağıtan polis, çocukların sokağa terk edilip edilmediği, kaybolup kaybolmadığı veya yasa dışı yollarla kaçırılıp kaçırılmadığı konusunda henüz net bir bilgiye sahip değil.

Haberin Devamı

Danimarka polisi bu minik çocukların ailesini arıyor
56 yaşındaki bir Danimarkalı tarafından sokak ortasında yalnız oldukları fark edilen biri kız, diğeri erkek çocuğunun yasa dışı yollarla ülkeye getirildiği ihtimali üzerinde duruluyor. Danimarka polisi, çocukların yaşlarının çok küçük olması nedeniyle iletişim kurmakta zorlanıyor, henüz tam konuşamadıkları için hangi dilde iletişim kuracaklarını bilemiyorlar.

YASA DIŞI YOLLARLA MI KAÇIRILDILAR?
Pazar gününden beri çocukların kime ait olduğuna ilişkin soruşturma başlatan polis, çocukları kaçırdığı şüphesiyle bir kişiyi tutukladı. İki şüphelinin sorgusu ise hala sürüyor. Polis sözcüsü “Çocuklarla bağlantısı olduğundan şüphelenen bir kişiyi yakaladık. Çocukların kaçırılarak yasa dışı yollardan ülkeye getirilmesinden hareket ediliyor” dedi.

Haberin Devamı

‘ÇOCUKLAR YAPAYALNIZDI’
Küçük çocukları, arkadaşıyla birlikte lokantaya giderken yolda fark eden 56 yaşındaki Danimarkalı Claus Widved, “Yolda yürürken bebek arabasının içinde çocukları gördük. 10 metre yürüdükten sonra çocukların yanında yetişkin kimse olmadığını anladık ve bir şeylerin yolunda olmadığını fark ettik. Çünkü çocuklar yapayalnızdılar” dedi.

BAKMADAN GEÇME!