Celle’de iki ayrı bıçaklı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Güncelleme Tarihi:

Celle’de iki ayrı bıçaklı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2020 11:09

Aşağı Saksonya Eyaleti sınırları içinde kalan Celle kentinde, iki bıçaklı saldırı gerçekleşti. Pazartesi gecesi yarım saat içinde kentin farklı noktalarında gerçekleşen bıçaklı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Ağır yaralanan diğer kişinin ise hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İKİ bıçaklı saldırı nedeniyle alarma geçen polis, halka evlerinden çıkmamaları çağrısı yaptı. İlk saldırı Harburgerstrasse üzerindeki bir evde saat 20.30 sıralarında gerçekleşti. 54 yaşındaki bir kişi evinde bıçaklı saldırıya uğradı. İlk yardım ekipleri eve gelene kadar yaralı hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polisler, 51 yaşındaki şüpheliyi yakaladı. Polis saldırının nedeni soruşturuyor.

SALDIRGAN 21 YAŞINDA
İkinci olay ise yarım saat sonra Neuenhaeusen semtinde meydana geldi. Bisikletli saldırgan 59 yaşındaki bir kişiyi bıçakladı. Bıçak darbeleriyle yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Yapılan ameliyat sonrası hayati tehlikeyi atlattı. Polis 21 yaşındaki saldırganı yakaladı. Polis her iki saldırganın da Alman olduğu bilgisini verirken, birbirlerini tanımadıklarını da belirtti. İki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!