Cehennem Vadisi’nde ölüm kalım savaşı!

Güncelleme Tarihi:

Cehennem Vadisi’nde ölüm kalım savaşı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2021 10:41

Bavyera Alpleri’ndeki Cehennem Vadisi olarak bilinen Höllentalklamm çay yatağında yürüyüşe çıkan 10 kişi, aniden bastıran yağışlar sonucu oluşan sele kapıldı. Garmisch-Partenkirchen yakınlarındaki vadide selin yıktığı ahşap köprüden düşen 6 kişi kendi imkânlarıyla kurtulurken, suya kapılan 2 kişi yardıma gelen ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

DÜN öğleden sonra meydana gelen olayda sele kapılan 2 kişi tüm aramalara rağmen bulunamadı. Gece geç saate kadar süren arama faaliyetleri sonuç vermeyince, hava şartlarını zorlaşması üzerine ara verildi. Polisten verilen bilgiye göre sabahın erken saatlerinde arama faaliyetlerine tekrar başlandı, ancak sele kapılan şahısları canlı bulmanın ümitsiz oduğu belirtildi. Bölgede etkili olan aşırı yağışlar sonucu oluşan taşkınların ayrıca maddi hasara neden olduğu bildirildi.

YÜZBİNLERCE KİŞİ ZİYARET EDİYOR
160 kişiden oluşan kurtarma ekibinin bölgedeki arama faaliyetlerine havadan ve karadan devam ettiği duyuruldu. Almanya’nın en yüksek dağı olan 2 bin 962 metrelik Zugspitze Dağı’nın eteklerindeki içinde irili ufaklı çok sayıda şelale bulunan Höllentalklamm (Cehennem Vadisi) isimli kanyonu her yıl yüzbinlerce gezgin ziyaret ediyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!