Bravo kızlar!

Güncelleme Tarihi:

Bravo kızlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2022 10:01

Berlin’deki Aziz Nesin Avrupa İlkokulu kız öğrencileri ile Tempelhofer Feld İlkokulu arasında oynanan futbol maçını 4-0 yenenek Aziz Nesin kızları aldı.

Haberin Devamı

BERLİN’de Türkçe-Almanca çift dilli eğitim veren tek ilkokul olan Aziz Nesin Avrupa İlkokulu kız öğrencileri, futbolda da oldukça başarılı. İlkokul kız takımı geçtiğimiz günlerde yapılan Başkent İlkokullararası Açık Alan Futbol Turnuvası’nda ikinci tura yükseldi. Antrenörleri Hasan Çil tarafından turnuvaya hazırlanan kız takımı 13 Mayıs’ta turnuvanın ikinci turunda oynayacak ve bu turu da geçerse finallere kalacak.

Bravo kızlar
ALEYNA 3 GOL ATTI
Turnuvanın ilk bölümünde üçüncü grupta yer alan Aziz Nesin kızları, gruptaki rakiplerini elemeyi başardı. Turnuvada maçlar 15’er dakika olmak üzere iki yarı üzerinden oynandı. Turnuvanın ilk maçında berabere kalan Aziz Nesin İlkokulu kız takımı ikinci maçında Tempelhofer Feld İlkokulu’nu 4-0 yenmeyi başardı. Maçın yıldızı 3 gol atan Aleyna olurken, maçın sonuna doğru Elif de takımı adına dördüncü golü kaydetti. Takım arkadaşları aynı zamanda maçın oynandığı gün doğum günü olan Aleyna’yı 9. yaş günü nedeniyle de tebrik etti. Aziz Nesin İlkokulu takımı sahaya şu futbolcularla çıktı: Kalede Alara, Alışya, Aleyna, Melis, Elif, Selma, Dila, Yelda, Yade, Elizan, Hira, Sıla

 

 

BAKMADAN GEÇME!