Bizi Hatırla’yı önce Avrupalı Türkler izleyecek

Güncelleme Tarihi:

Bizi Hatırla’yı önce Avrupalı Türkler izleyecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 12:29

Çağan Irmak’ın ihmal ettiği babasıyla yeniden bağ kurmaya çalışan bir adamın hikayesini anlattığı ‘Bizi Hatırla’ filmi, Türkiye’den önce Avrupa’da gösterime giriyor. Film yarın Türklerin yoğun yaşadığı başta Almanya olmak üzere Belçika, Danimarka, İngiltere, Fransa, Hollanda, Avusturya ve İsviçre’de gösterime girecek. Bir gün sonra ise Türkiye’de...

Haberin Devamı

ÇAĞAN Irmak’ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı ‘Hatırla Bizi’ filmi, Türkiye’den 1 gün önce 22 Kasım’da Avrupa sinemalarında gösterime giriyor. Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk, Binnur Kaya ve Sumru Yavrucuk gibi ünlü isimlerin rol aldığı film Türkiye’de 23 Kasım’da seyirciyle buluşacak. Film Türklerin yoğun yaşadığı başta Almanya olmak üzere Belçika, Danimarka, İngiltere, Fransa, Hollanda, Avusturya ve İsviçre’de gösterilecek.

Bizi Hatırla’yı önce Avrupalı Türkler izleyecek

SIKI BİR VİCDAN MUHASEBESİ VE ZOR KARAR
Filmde Kaan karakterini Tolga Tekin, babası Eşref’i ise Altan Erkekli canlandırıyor. Kaan binbir emek ve zorlukla çalışma hayatında yükselmiş, başarılı bir iş kariyerine sahip olmuştur. Eşi ve iki çocuğu ile yaşarken bir sahil şehrindeki babası Eşref’i ihmal etmiştir. Ancak günün birinde babasının geçirdiği rahatsızlık, onu babasının yanına gitmeye zorlar. İşlerinin yoğunluğundan babasını da alıp İstanbul’a, evine getirir. Son derece iyi niyetli ve iyi kalpli bir insan olan Eşref Bey, yük olduğunu hissedince geri dönmek ister. İçinde bulundukları güç durum, Kaan için zor kararlar almayı ve sıkı bir vicdan muhasebesini gerektirecektir.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!