Berlin'de Meryem Uzerli rüzgarı esti

Güncelleme Tarihi:

Berlinde Meryem Uzerli rüzgarı esti
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 09:03

Ünlü yıldız Meryem Uzerli, Berlin'in göbeğinde Zoo Palast sinemasında deri göğüs dekolteli mavi kıyafeti ve sıcak gülücükleriyle adeta defile yaptı. Meryem Uzerli, başrolünü oynadığı Annemin Yarısı filminin galası için geldiği Berlin'de özlem giderdi.

Haberin Devamı

Berlin'in simgesi, tarihi filmlere ev sahipliği yapmış, Batı Berlin'in göbeği Charlottenburg'taki Zoo Palast sinemasında önceki akşam Meryem Uzerli rüzgarı esti.

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde canlandırdığı “Hürrem Sultan” karakteriyle Türkiye'de bir gecede yıldız olan Meryem Uzerli, başrolünü oynadığı “Annemin Yarısı” filminin galası için Berlin'e geldi. Zoo Palast sineması önünde kırmızı halıda, filmde başrolleri paylaştığı Ozan Güven'le hayranlarının önüne çıkan Meryem Uzerli, çok keyifli ve oldukça mutlu bir görüntü sergiledi.

Berlinde Meryem Uzerli rüzgarı esti


Sık sık kahkahalar atan, şakalar yapan Meryem Uzerli üzerinde göğüs dekolteli mavi akşam kıyafeti ve gülücükleriyle Hollywood halt etmiş dedi.

BİSİKLETİMİ GÖRDÜM

Film gösterisinden önce sahneye çıkan Meryem Uzerli, havaalanından iner inmez otele koştuğunu, akşam için hazırlandığını anlattı ve “Bu yüzden Berlin'den pek bir şey göremedim. Ama bisikletimi gördüm. Berlin'i arkadaşlarıma yarın gezdireceğim” dedi.

Berlinde Meryem Uzerli rüzgarı esti



Ozan Güven ise  Meryem Uzerli'yle gerçek hayatta yapamayacağı şeyleri senaryoya aktardığı şakasını yaptı.



Filmin başrol oyuncularından Bora Akbaş da galaya gelen yıldızlar arasındaydı.

Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Türkiye'de çekilen Annemin Yarısı filmi eski Yugoslavya iç savaşında yaşanan trajik bir öyküyü canlandırıyor. Savaşta yetim kalan Salih (Bora Akbaş), 18 yaşına gelince anne ve babasını bulma yolculuğuna çıkıyor ve altından savaşın en çirkin yüzü çıkıyor.

Berlinde Meryem Uzerli rüzgarı esti


Meryem Uzerli ve Sırp Borislav rolünü oynayan Ozan Güven son derece başarılı bir oyun sergiliyor.      


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!