‘Ben de davetiyeyi görünce yarışacağımı öğrendim’

Güncelleme Tarihi:

‘Ben de davetiyeyi görünce yarışacağımı öğrendim’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2018 14:27

Sinem Uraz, ‘O Ses Almanya’nın bu yılki elemelerinde herkesi kendisine hayran bıraktı. Halil Sezai’nin ‘İsyan’ şarkısıyla videoları bir anda milyonlara ulaştı. Şimdiden en çok tanınan ve en çok izlenilip beğenilen yarışmacı oldu.

Haberin Devamı

‘O Ses Almanya’ yarışmasındaki performansıyla dört jüri üyesini de kendisine döndürmeyi başaran 19 yaşındaki Sinem Uraz, bir anda herkes tarafından tanınan biri oldu. Hem finalistler arasına kaldı hem de videoları milyonlarca kişi tarafından izlendi. Sesinin bu kadar kişi tarafından beğenilmesinden mutlu olduğunu belirten Uraz, yarışmaya katılmasının ise tam bir sürpriz olduğunu söyledi. Liseyi bitirme sınavlarına hazırlandığını belirten Sinem Uraz, “Bana sürekli yarışmaya katılmamı söyleyenler oldu. Ancak benim aklımda bu sene katılmak yoktu. Ağabeyim benden habersiz başvuru yapmış. Benim de eve gelen kabul davetiyle haberim oldu. Çok şaşırdım. Davetiyeyi de yine ağabeyim gösterdi. İyi ki de benim adıma başvurmuş.”

‘BANA SARILINCA ÇOK HEYECANLANDIM’
“İngilizce şarkı söylemeyi çok seviyorum. Türkçe fazla okumuyorum. ‘İsyan’ şarkısını çok beğeniyorum. Bu yüzden okudum. Üç şarkı içinden tercih ettim. Diğer iki şarkı ise İngilizce’ydi. Şarkının bu kadar beğenilmesine sevindim. Mark Forster hayranı olduğum için onun takımına katılmayı tercih ettim. Şarkı söylerken tüm jüri üyelerinin dönmesi ve hatta ayağa kalkıp beni alkışlaması harikaydı. Salonun da beni beğenip alkışlamaları benim adıma gurur verici. Mark gelip bana sarılınca çok heyecanlandım. Televizyondan izlediğim sanatçılar sesim için döndüler ve ayağa kalktılar. Gururlanmamam mümkün değil.”

Haberin Devamı

‘HİÇ SES EĞİTİMİ ALMADI’
“Şimdiye kadar hiç ses eğitimi almadım. Sahneye de çıkmadım. Odamda ve banyoda şarkı söylüyorum. Bazen de okulda, arkadaşlar arasında. Kamera karşısında çok heyecanlıydım. Bu da beni zorladı doğrusu. Yarışmada kendimi göstermek istiyorum. Yarışmanın devamında bir daha Türkçe söyler miyim bilmiyorum. Ama Almanca ve İngilizce şarkılar seslendireceğim.”

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!