Bekarlığa veda partisinde bol bol yemiş!

Güncelleme Tarihi:

Bekarlığa veda partisinde bol bol yemiş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2015 00:31

İngiliz insan hakları avukatı Amal Alamuddin ile evlenmeden önce “Dünya’nın en gözde bekarı” olarak anılan Oscar’lı oyuncu George Clooney’nin bekarlığa veda partisinde neler yaptığı açıklandı.

Haberin Devamı

Venedik’teki Da Ivo restoranı Clooney’nin düğününden bir gece önce bekarlığa veda partisi için 6 arkadaşı ile birlikte mekanlarına geldiğini söyledi.

Restorantın işletmecisi Giovanni Fracassi, konu ile ilgili İngiliz Times gazetesine yaptığı açıklamada Clooney’nin truffle mantarlı makarna, iki tabak mantarlı risotto, sirkeli çilek ve Zabaione isimli bir İtalyan tatlısı yediğini söyledi.

Fracassi “10 saat sonra evlenecek olan bir adam için gerçekten çok fazla yemek yiyordu. Koca bir tabak risottoyu bitirdikten sonra ikincisini istedi. İki seferde de tabağında hiç bir şey bırakmadı, hatta tabağını ekmek parçalarıyla sıyırdı” dedi.

Fracassi, Clooney’nin yemekten bir süre sonra da üç porsiyon dondurma yediğini ve mekandan ayrılırken “gece yemek için” üç porsiyon dondurmayı da yanına aldığını söyledi.

İşletmeci Clooney ve beraberindekilerin 3 bin Euro'luk hesabı ödemelerine izin verdiğini ancak grubun bir miktar bahşiş bıraktığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!