Bayern Münih'in şampiyonluğu Avrupa basınında

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münihin şampiyonluğu Avrupa basınında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2022 17:42

Bayern Münih, Bundesliga'da Borussia Dortmund'u yenerek üst üste 10. şampiyonluğunu ilan etti. Bavyera ekibinin şampiyonluğu Avrupa basınında yer aldı.

Haberin Devamı

İTALYA - Gazzetta dello Sport: Sadece Bavyera var. Nagelsmann'ın takımı Avrupa rekoru kırdı. Avrupa'nın en iyi beş büyük liginde sadece Bayern, üst üste onun kez lig şampiyonu oldu. Julian Nagelsmann, ilk kez Almanya şampiyonu oldu ve Bayern taraftarı, Julian ile başarının tadını ilk kez tattı.

Bayern Münihin şampiyonluğu Avrupa basınında
Corriere dello Sport: Bundesliga'da Bayern partisi! Bayern merhamet göstermedi ve Borussia Dortmund'e nakavt etti. Bayern Münih üst üste onuncu şampiyonluğunu kazandı.

İSPANYA - Marca: Sonunda beklenen oldu ve Bavyera ekibi şampiyon. Bayern için arka arkaya on yıl şampiyonluk iyi sonuç ama Bundesliga için kötü bir haber. Bayern Münih 31 kez şampiyon olurken diğer tüm takımlar 28 defa şampiyonluk kazandı.

Bayern Münihin şampiyonluğu Avrupa basınında
Mundo Deportivo: Bundesliga'nın gerçek bir sahibi var. Bayern 'Der Klassiker'i kazandı ve arka arkaya onunca Bundesliga şampiyonluğunu perçinledi. Bayern Münih, şampiyonluk yarışında rakibi Borussia Dortmund mağlup etti ve aralarındaki rekabet mesafesini genişleterek art arda onuncu ve tarihlerinde 32. defa şampiyonluğunu ilan etti.

Haberin Devamı

As: Bavyera Avrupa tarihidir. Bayern Münih, Bundesliga'nın bitimine 3 maç kala şampiyonluğunu ilan etti. Almanya'da Bavyera hegemonyası devam ediyor.

Bayern Münihin şampiyonluğu Avrupa basınında
FRANSA - L'Équipe: Bir Bavyera on yılı. Arka arkaya onuncu şampiyonluğun ardından Bayern her şeyden önce, Avrupa'da iki hayal kırıklığı yaratan yılın ardından yeniden en yüksek seviyede rekabet edebilmek istiyor. Allianz Arena'da Julian Nagelsmann'ın oyuncuları, kendi taraftarları önünde ve son yılların en ciddi rakipleri karşısında bu fırsatı kaçırmak istemediler.

Haberin Devamı

İNGİLTERE - The sun: On yıllık hakimiyet. Bayern Münih, Der Klassiker'te Borussia Dortmund karşısında aldığı muazzam galibiyetle üst üste onuncu Bundesliga şampiyonluğunu göğüsledi.

Bayern Münihin şampiyonluğu Avrupa basınında
The Guardian: Bayern Münih, Klassiker'de Dortmund'u yendi ve arka arkaya 10. Bundesliga şampiyonluğunu ilan etti. Bayern, Bundesliga'daki on yıllık hakimiyetini büyük rakibi Borussia Dortmund'u 3-1 yenerek tamamladı ve art arda onuncu şampiyonluğunu kazandı.

İSVİÇRE - Blick: Münih'i kutlayın! Bayern en son şampiyon olmadığında, Barack Obama ABD başkanıydı ve Avrupa Birliği Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştı. Roger Federer ise Londra'da Olimpiyat gümüşü kazanmıştı. O zamandan bu yana on yıl geçti. Artık dünya farklı bir yer ama Bundesliga değil. Bayern orada tartışmasız 1 numara.Neue Züricher Zeitung: Bayern, Dortmund'u mağlup etti ve üst üste 10. kez Almanya şampiyonu oldu. Rakibine karşı 3-1'lik skor ile Bayern Münih artık 32. şampiyonluk unvanını aldı. Bundesliga şampiyonluğuna rağmen sezon Münih için tam bir hayal kırıklığıydı.

Bayern Münihin şampiyonluğu Avrupa basınında
ABD - ESPN: Bayern'in sahada uzun vadede ve önemli ölçüde daha iyi bir liderliğe ihtiyacı var. Yetenekli defans oyuncuları olsada savunma tarafında otoriter bir figür yok. Bu saha dışında da geçerli, zaman zaman bir devlet adamı gibi her türlü konuyu ele almak zorunda kalan tek kişi Nagelsmann olurken, Kahn ve Salihamidzic ona kıyasla sessiz kaldı. Bayernsphere dışında popülerliği bulunmayan eski Başkan Uli Hoeneß ise devasa statüsünü baskıyı azaltmak için kullanmanın bir yolunu buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!