Bayern Münih’e koronavirüs şoku!

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih’e koronavirüs şoku
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2022 13:09

Alman kulübünden yapılan açıklamada, kaleci Manuel Neuer, oyuncular Kingsley Coman, Corentin Tolisso ve Omar Richards'ın yanı sıra, antrenör Dino Toppmöller'in Kovid-19 testinin pozitif sonuçlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih’te korona şoku yaşanıyor. Ünlü oyuncusu Joshua Kimmich'in koronaya yakalanıp, çalışmalara katılamamasının ardından 4 futbolcusu ile bir yardmcı antrenörün daha koronaya yakalandığı duyuruldu. Sezonun ikinci yarısı için yapılacak ilk antrenmanın bir gün ertelendiği bildirildi.

Bayern Münih’e koronavirüs şoku

Takım yönetiminden yapılan açıklamaya göre noel tatili için gittiği Maldivler'de bulunan takım kaptanı kaleci Manuel Neuer ile Dubai tatilinden dönen Kingsley Coman, Fransa'dan dönen Corentin Tolisso ve Omar Richards yapılan testlerde positif çıktı. Bulundukları yerlerde karantinaya alınan futbolcuların durumun iyi olduğu bildirildi.
Aynı zamanda yardımcı antrenörlerden Dino Toppmöller'inde koronaya yakalanmış olduğu belirtilen açıklamada 14 günlük karantina süresi sonunda oyuncuların çalışmalara katılabileceği duyuruldu.
Bayern Münih’e koronavirüs şoku
Adı geçen futbolcuların hepsine koronaya karşı komple aşı yapılmış olduğu kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!