Bayern Münih çeyrek finale yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih çeyrek finale yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 11:54

Almanya Kupası 3. tur maçında Bayern Münih, sahasında İkinci Lig takımlarından Eintracht Braunschweig'i 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

Münih Allianz Arena'da oynanan maçta Bayern Münih ilk yarıyı 45 artı 1. dakikada David Alaba'nın serbest vuruştan kaleye yaklaşık 20 metre mesafeden attığı golle 1-0 önde geçti.

İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan ev sahibi ekip 57. dakikada Mario Götze ile bulduğu golle skoru 2-0 yaptı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Bayern Münih rakibini 2-0 yenerek Almanya Kupası'nda çeyrek finale adını yazdırdı.

Werder Bremen ise deplasmanda Üçüncü Lig takımlarından Arminia Bielefeld'e 3-1 yenilerek Almanya Kupası'ndan elendi.

Karşılamada Braunschweig'in gollerini 32. ve 84. dakikalarda Manuel Junglas ve 57. dakikada Sebastian Schuppen atarken, yeşil-beyazlı ekibin tek golünü Clemens Fritz kaydetti. Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Arminia Bielefeld, çeyrek finale yükseldi.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) ikinci sırada yer alan Wolfsburg, deplasmanda İkinci Lig takımlarından RB Leipzig'i Daniel Caligiuri ve Timm Klose'nin attığı gollerle 2-0 yenerken, Borussia Mönchengladbach da deplasmanda Kickers Offenbach'ı aynı skorla geçti.

Böylelikle Wolfsburg ve Borussia Mönchenglabach da bir üst tura çıkan takımlar oldu.

Almanya Kupası'nda önceki gün oynanan karşılaşmalar sonucunda rakiplerini mağlup eden Bayer Leverkusen, Hoffenheim, Freiburg ve Borussia Dortmund çeyrek finale yükselmişti.

Çeyrek final eşleşmeleri 8 Mart Pazar günü yapılacak kura çekiminden sonra belli olacak. Karşılaşmalar ise 7 ve 8 Nisan'da oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!