Aziz Sarıyar yeniden başkan!

Güncelleme Tarihi:

Aziz Sarıyar yeniden başkan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2023 10:08

Düsseldorf merkezli Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ATİAD), yeni Yönetim Kurulu’nu seçti. Aziz Sarıyar yeniden başkan oldu.

Haberin Devamı

GEÇEN dönemin değerlendirildiği, faaliyetlerin anlatıldığı Genel Kurul toplantısında eski Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Sarıyar güven tazeledi. Yeniden ATİAD Başkanlığı’na seçilen Aziz Sarıyar, “Yönetim Kurulu adına, Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği’nin tüm üyelerine bize oy vererek gösterdikleri güvene teşekkür etmek istiyorum. Yeniden seçilmenin, gelecekteki hedeflere üyelerimizle birlikte erişmemiz ve derneğimizin geleceğini şekillendirme konusunda bir görev ve yükümlülük olduğunun bilincindeyiz. Yeni dönemde arkadaşlarımızla birlikte başarılı bir çalışma için sabırsızlanıyorum ve önceki Yönetim Kurulu üyelerimize de emeklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Aziz Sarıyar yeniden başkan

Aziz Sarıyar yeniden başkan
30. YILINI KUTLAMIŞTI
1992 yılında kurulan Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ATİAD), geçen yıl 30. yılını kutlamıştı. ATİAD yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Sarıyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müfit Tarhan, Yönetim Kurulu üyeleri Uğur Bayram, Bahar Beyaz, Tolga Halıcı, Çağlar Kepekçi, Mustafa Sayın, yedek üyeler Volkan Kuru ve Zülal Tahtakıran.

 

BAKMADAN GEÇME!