Avrupa’nın en iyi top modeli Almanya’da seçildi

Güncelleme Tarihi:

Avrupa’nın en iyi top modeli Almanya’da seçildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2019 11:50

İlk kez düzenlenen Europe Best Top Model Contest 2019’un finali Almanya’nın Düsseldorf kentinde yapıldı. Aralarında Türklerin de yer aldığı 17 yarışmacı arasından Zimbabveli Marble Nyathi, Europe Best Top Model 2019 seçildi.

Haberin Devamı

DÜSSELDORF Crown Plaza Otel’de moda tasarımcısı Ali Adar’ın organizasyonuyla ilk kez düzenlenen Europe Best Top Model Contest 2019 yarışmasında, Türklerin de aralarında olduğu farklı uluslardan 17 genç kız podyuma çıktı. Avrupa’nın en iyi top modeli olmak için yarışan genç kızlar, mayo, serbest stil ve gelinlik olmak üzere 3 kategoride gösteri yaptı.
Yarışmada kural gereği sadece 2019’un birincisi seçilirken; ikinci, üçüncü gibi diğer derecelendirmeler yapılmadı.
Final yarışması Japonya'dan gelen piyanist Eri Minamin'in mini piyano dinletisiyle başladı. Ardından, Almanya Süperstarını Arıyor (DSDS) yarışmacılarından Severino Seeger sahne aldı ve gösterinin ilk ve son bölümlerinde modellere şarkılarıyla eşlik etti.

Avrupa’nın en iyi top modeli Almanya’da seçildi

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE SORULARI YANITLADILAR
Jürisinde Neuss şehrinin tanınan simalarından Turabi Yıldız, plastik cerrah Dr. Mehmet Atila, gazeteci Barbaros Yüksel, mimar Dr. Achim Onur, Angels Couture Modaevi sahipleri Tuğba Kaygısız ve Güler Can yer alırken, bir koltuk da davetliler arasından seçilen jüri üyesine ayrıldı.
Yarışmanın son bölümünde modeller tekrar sahneye gelerek jürinin sorularını yanıtladı. Zimbabwe'den Marble Nyathi jüriden en fazla puanı alarak Europe Best Top Model 2019 seçildi. Nyathi'ye ödülünü Angels Couture'ün sahiplerinden Tuğba Kaygısız takdim etti.

BAKMADAN GEÇME!