Avrupalı Türkler için euroyu sabitledi

Güncelleme Tarihi:

Avrupalı Türkler için euroyu sabitledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2018 13:29

İzmir’de 34 yıldır 150 bin kişiyi uygun koşullarda mülk sahibi yapan Ege-Koop, bu kez Avrupa’daki Türkler için özel fırsat hazırladı. İzmir’de tamamı deniz manzaralı Körfez Evleri projesinde euroyu, 6.95 liraya sabitledi. Avrupalı Türklere, 55 bin 859 eurodan başlayan fiyatlarla hayallerindeki eve sahip olma fırsatı sundu.

Haberin Devamı

KONUT sektöründe 34 yıllık tecrübeye sahip ve 200 ayrı kooperatifin çatı kuruluşu olan Ege-Koop, bugüne kadar 2 milyar dolar yatırımla sadece İzmir’de 12 ayrı kent kurdu. Ürettiği konutlarda 150 bin kişi, huzurlu bir yaşam sürerken, Ege-Koop, 13’üncü projesi olan İzmir Körfez Evleri’nde Avrupalı Türkler için altın fırsat sundu.
İzmir’in en prestijli ilçesi Çiğli’de zemin katlar da dahil olmak üzere tamamı deniz manzarasına sahip İzmir Körfez Evleri projesi için euroyu 6.95 liraya sabitledi. Temeli geçen yıl atılan ve 2019 yılı Haziran-Temmuz aylarında tamamlanacak olan ‘Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri’ projesinde inşaatların seviye oranı yüzde 60’ı geçerken dairelerin yüzde 80’i satıldı. Kalan son 15 daire için de Avrupalı Türklere özel bir fırsat hazırlandı. Yüzme havuzlu, otopark sorunu olmayan alt yapısı tamamlanmış daireler 55 bin 859 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Avrupalı Türkler için euroyu sabitledi

‘BU KAÇIRILMAYACAK BİR FIRSAT’
Dövizdeki artış ve inşaat malzemelerine gelen zamların Türkiye’de konut fiyatlarında artışa yol açtığını belirten Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Yurt dışında alın terini döken gurbetçilerimiz için hem hayallerindeki ev kavuşabilmeleri, hem de yatırım amaçlı bir fırsat hazırladık. Üstelik bu kaçırılmayacak bir fırsat” dedi.
İzmir Körfez Evleri’nden temeli atıldığı 2017 yılında konut alanların şimdiden yüzde 40 oranında kar elde ettiğine dikkati çeken Aslan, tüm dairelerin deniz manzaralı olduğunu belirterek “Hiçbirinin karanlık odası yok” diye konuştu.

Avrupalı Türkler için euroyu sabitledi

BİR YIL SONRA TESLİM
İzmir Körfezi Evleri, 2019 yılının ikinci yarısında tamamlanacak. 2+1 daireler brüt 121 metrekare, 3+1 daireler brüt 145 ve 168 metrekare olarak iki farklı tip lüks konutlardan oluşuyor.
Ege-Koop projeleri hakkında www.egekoop.org.tr adresinden ve +902324840707 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!