Güncelleme Tarihi:

Londra merkezli Avrupalı Türk Markalar Birliği (ATMB) Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Keleş, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle, Türkiye’nin yeni Londra Başkonsolosu, Büyükelçi Hasan Ulusoy’a “hoşgeldiniz” ziyareti gerçekleştirdi.
ATMB Başkanı Vehbi Keleş’e ziyaret sırasında, başkan yardımcıları Işıl Reçber, eşi eski Fenerbahçe kaptanı Rüştü Reçber, Murat Yurtseven, yönetim kurulu üyeleri M. Sadık Eviz, Asım Ertürk ve genel sekreter Mustafa Köker eşlik etti.
Ziyarette konuklarını Başkonsolosluk rezidansında ağırlayan Büyükelçi Hasan Ulusoy ile ATMB heyeti arasında samimi bir sohbet gerçekleşti.
TÜRK FİRMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ
ATMB Başkanı Keleş ve heyette bulunanlardan, Birleşik Krallıkta’ki Türk firmaları hakkında bilgi alan Büyükelçi Ulusoy, girişimcilerin başarısının gurur verici olduğunu ifade etti.
Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu hatırlatan Ulusoy, heyette bulunan Fenerbahçe eski kaptanı Rüştü Reçber ve diğer Fenerbahçe taraftarları ile samimi şekilde futbol sohbeti gerçekleştirdi. ATMB Başkanı Vehbi Keleş ise İngiltere ve Avrupa’daki Türk girişimcilerin ortaya çıkardığı markeler ve bu ülkelerdeki firmalar hakkında Başkonsolos Ulusoy’u bilgilendirdi.
Birleşik Krallık’ta son yıllarda Türk girişimcilerin yöneticisi olduğu firmaların önemli bir ivme kazandığının altını çizen Keleş, yerleşik olmakla birlikte bu firmaların ürün tedarikinde önceliğin Türkiye olduğunu vurguladı.
İKİNCİ ZİYARET KKTC LONDRA TEMSİLCİLİĞİ’NE YAPILDI
Avrupalı Türk Markalar Birliği (ATMB) Başkanı Vehbi Keleş ve Genel Sekreter Mustafa Köker, kısa süre önce göreve başlayan KKTC Londra Temsilcisi Aysan Mullahasan Atılgan’ı ziyaret etti.
Büyükelçi Atılgan ziyaret sırasında, Londra temsilciliğinde daha önce de çalıştığını ve bu ülkeyle ilgili geçmişten gelen birikimleri olduğunu hatırlatarak, Kıbrıs Türk Toplumu, temsilcilik ilişkileri, verilen hizmetler hakkında bilgi verdi. ATMB Başkanı Vehbi Keleş de, Birlik ve faaliyetleri hakkında Büyükelçi
Atılgan’ı bilgilendirdi. Başkan Keleş görüşmede, Birleşik Krallık’ta Türk girişimcilerin yatırımlarının ülke ekonomisi içerisindeki payının her geçen gün büyümesini sürdürdüğünü anlattı.