Avrupa’da 1 numara olmak istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Avrupa’da 1 numara olmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2015 10:52

THY ile Lufthansa ortaklığıyla kurulan SunExpress, 25’inci yaşını ‘Hedefimiz Avrupa’da turizm taşımasında bir numara olmak’ sloganıyla kutladı.

Haberin Devamı

SunExpress’in Türk ve Alman ortaklığıyla kurulan en eski şirket olduğunu belirten SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, geçen 25 yılda büyük başarılara imza atarak Avrupa’nın en güçlü havayolları arasına girdiklerini söyledi.

25 yılda 63 milyon yolcu taşıdıklarını, son dönemde uçakların içinin ve dışının yenilendiğini, müşteri hizmetleri konseptinin tamamen değiştiğini anlatan Aydın, “Hedefimiz bileti aldıktan sonra, yolcumuza hiçbir mağduriyet yaşatmamak. Bu yüzden de, satış sonrası hizmetlerimizi yeniden geliştirdik, müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşımayı hedefliyoruz. Bundan sonra, Almanya’daki her seyahat acentesinde biletlerimiz satılacak” diye konuştu. Geçen yıl 194 havayolu şirketi arasında dördüncü, charter şirketleri arasında ikinci olduklarını hatırlatan Server Aydın, “Alman mühendisliğinin titizliğini ve Türk misafirperverliğini sunan 3 bin personelimizle bu başarıyı yakaladık. Amacımız bir sonraki nesle bu şirketi güçlü bir şekilde aktarmak ve Avrupa’nın en önemli markası olmak” dedi.

Avrupa’da 1 numara olmak istiyoruz


30 KİLO BAGAJ HAKKI BU YAZ DA DEVAM EDECEK

SUNEXPRESS Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 30 kilo bagaj hakkının yaz sezonunda da süreceğini, kış sezonunda Almanya’daki yedi noktadan Türkiye’deki 11 noktaya uçtuklarını, Nisan’dan itibaren başlayan yaz sezonunda ise 19 noktadan 21 noktaya direk uçacakları bildirdi. Aydın, yolcularının aktarma yapmak zorunda kalmadıkları, 3-4 saatte Türkiye’nin en ücra köşesine ulaşabildikleri için, diğer havayollarına göre avantajlı olduklarını ve tercih edildiklerini de söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!