Asya için yardım pikniği

Güncelleme Tarihi:

Asya için yardım pikniği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2021 10:15

İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi’nin Londra’nın güneyindeki Greenwich bölgesinde düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasında, SMA Tip-1 hastası Asya bebek için yardım etkinliği de gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Blackheath Common Park’ta, 30 Ağustos Zaferi’nin 99’uncu yıl dönümü kutlamasına ve yardım etkinliğine, geçen hafta göreve başlayan KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Çimen Keskin ile Konsolos Buket Kop da katıldı. Konsey Başkanı Ayşe Osman, Zafer Bayramı kutlama programında 10 aylık Asya bebeğe destek için piknik etkinliği düzenlediklerini söyledi. Ayşe Osman, “Bu önemli günde pikniğe gelen ve destek veren duyarlı toplumumuza gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Asya için yardım pikniği
KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Çimen Keskin

Asya için yardım pikniği

Asya için yardım pikniği
Asya için yardım pikniği
KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Çimen Keskin de, “Londra’da ilk görev haftam. Kıbrıs Türk diasporasının en yoğun ve güçlü olduğu bir yerde bulunmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Yeni gelen diplomat arkadaşlarla bu ilk etkinliğimiz. Tam bir ekip olarak burada hazır bulunduk. Kıbrıs Türk insanının böyle bir olay karşısında tek yumruk olarak bir arada bulunması ve güçlü desteği beni çok duygulandırdı. İnşallah amacına ulaşacaktır” diye konuştu. Pikniğe katılanlar koronavirüs salgını nedeniyle uzun aradan sonra tekrar bir araya gelirken, toplanan bağışlarla Asya’nın tedavisi için katkıda bulundular.
Asya için yardım pikniği
KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Çimen Keskin, Leyla Kemal ve Konsey Başkanı Ayşe Osman katılımcılarla bir süre sohbet etti.

BAKMADAN GEÇME!