Almanya'daki Türk takımı 7 oyuncuyu kadrosuna kattı

Güncelleme Tarihi:

Almanyadaki Türk takımı 7 oyuncuyu kadrosuna kattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 16:12

Almanya'nın Duisburg kentinde Landesliga'da mücadele eden tek Türk takımı FSV Duisburg, yeni sezon için farklı kulüplerden transfer ettiği yedi oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi.

Haberin Devamı

Geçen sezon Landesliga'da bulunduğu grubu 2. sırada tamamlayan ve 5. lige (oberliga) yükselmeyi kıl payı kaçıran FSV Duisburg, Oberliga'da mücadele eden Can Uçar (SV Zweckel), Tolgahan Çapaklı(VFB Hüls), Bünyamin Karagülmez(Westfalia Herne), bir alt lig olan Bezirksliga'da forma giyen Rafet Yıldırım(Genç Osman), Alman kaleci Domonik Langenberg(Arminia Klosterhardt), Oğuzhan Maminoğlu(Hamborn 07) ve A Genç Ligi'nde(A Junioren) forma giyen Kaan Atik'i transfer ederek kadrosuna kattı.

Flaş transferlere imza atarak gücüne güç katan FSV Duisburg, 16 Ağustos'ta başlayacak olan 2015-2016 sezonuna, adeta fırtına gibi girmeyi hedefliyor.

Önceki gün düzenlenen bir toplantıyla yeni transferler, Türk ve Alman spor basınına tanıtıldı. Toplantıda, FSV Duisburg Kulüp Başkanı Mustafa Zeycan, yeni transferlerin gerçekleşmesinde büyük payı olan FSV Duisburg Onursal Başkanı Erol Ayar, FSV Duisburg Teknik Direktörü Heiko Heinlein ve yeni transferler Can Uçar, Tolgahan Çapaklı, Bünyamin Karagülmez, Rafet Yıldırım, Domonik Langenberg, Oğuzhan Maminoğlu ve Kaan Atik hazır bulundu.

Haberin Devamı

Hedef şampiyonluk

Liglerinde önemli başarılara imza atmış oyuncuları transfer etmenin sevincini yaşıyoruz diyen FSV Duisburg Onursal Başkanı Erol Ayar, "sayısal olarak Landesliga sınırlarını çoktan aşan taraftarımızında büyük desteği ile ligde şampiyonluğu hedefliyoruz, bunu da başaracak potansiyele sahibiz" dedi.

Yeni transferlerle ilgili olarak FSV Duisburg Kulüp Başkanı Mustafa Zeycan, "hocamızın raporu doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştirdik, eksiklerimizi tamamladığımızı düşünüyorum. Son dakika transferiyle de ihtiyacımız olan bir forvette alabiliriz. Kadromuzu dahada güçlendirdik. Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız Oberliga'ya, bu sezon çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Yeni transferlerden Tolgahan Çapaklı, Rafet Yıldırım ve Bünyamin Karagülmez basın mensuplarına, hedefleri olan bir Türk takımına transfer olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Tanıtım toplantısının sonunda yeni transferler, basın mensuplarına toplu olarak poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!