Adalet Bakanından beste sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Adalet Bakanından beste sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2022 10:33

Aktif siyasi yaşamının yanı sıra müzisyen olarak da bilinen Federal Adalet Bakanı Marco Buschmann, yaz tatilinin son gününde takipçilerine bir sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

BU yıl yaz tatilini Almanya’da Kuzey Denizi sahilinde geçiren Bakan Buschmann, tatilde yaptığı besteyi ‘soundcolud’ adlı müzisyenlerin yer aldığı platformdaki kendi profilinden paylaştı. 45 yaşındaki genç siyasetçinin bestelediği şarkının sözleri yok. Enstrümantal şarkı daha çok elektronik ritimlerden oluşuyor. Twitter hesabından da bestelediği müziğin duyurusunu yapan Adalet Bakanı Buschmann, “Bugün tatilim sona eriyor. Yarından itibaren yine tam anlamıyla görevimin başındayım. Son günlerde müzik yapmak için biraz zaman vardı” dedi.

‘KUZEY FRIESLAND’A AŞIK OLDUM’
Buschmann, kendi bestelediği şarkısına ‘Memories Of The Coast-Sahil Anıları’ adını verdi. Instagram hesabından da bestesine ilham kaynağı olan Kuzey Denizi sahilinin fotoğraflarını paylaşan Buschmann, Kuzey Denizi’nde geçirdiği tatille ilgili olarak da şunları paylaşmıştı: “Tatildeyken Kuzey Friesland’a aşık oldum. Orada inanılmaz güzel plajlar, büyüleyici kumsal manzaraları ve çok sıcakkanlı insanlar var. Denizden sürekli gelen serin rüzgâr yaz sıcağında serinletiyor ve sivrisinekleri ve arıları uzaklaştırıyor. Yani, tatil için harika bir yer!”

 

BAKMADAN GEÇME!