48 çift aynı anda evlendi

Güncelleme Tarihi:

48 çift aynı anda evlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2014 15:33

Bağcılar’da yapılan toplu düğün töreninde 48 çift dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Bağcılar Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği 19. Toplu Düğün Programı’nda 48 çift dünya evine girdi.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenen törende çiftlerin nikahlarını Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kıydı. Ev eşyalarının hayırseverler tarafından karşılandığı törende çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Bağcılar Belediyesi 19 yıldır düzenlediği evlilik şölenlerinde şu ana kadar ihtiyaç sahibi toplam 848 çiftin evliliklerini gerçekleştirilmiş oldu.

Bağcılar Belediyesi 19.Geleneksel Toplu Düğün Şöleni Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlendi. Nikah töreninde çiftleri yakınları yalnız bırakmadı. Çiftlerin nikahını kılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni çiftlere ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.

Haberin Devamı

KAZAYI ANDILAR
Bağcılarlıların yoğun ilgi gösterdiği tören, Fatih Camii İmam-Hatibi Bünyamin Topçuoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından nikah törenine geçildi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı mutlu bir gün daha yaşadıklarını belirterek; “Toplu evlilik törenini Olimpik Spor Salonu’n’da şölen havasında kutlamak istiyorduk. Ancak Karaman’daki maden ocağındaki kaza sebebiyle çiftlerimizin nikahlarını burada gerçekleştiriyoruz. Karaman’daki kardeşlerimizin de bir an önce sağ salim ailelerine kavuşmalarını temenni ediyoruz" dedi.

"ASIL OLAN 4 ÇOCUK"
Mutlu yuva ile huzurlu bir toplum oluştuğuna dikkat çeken Çağırıcı, “Çiftlerimizin evlenmelerine maddi katkılarında bulunan hayırseverlere teşekkür ederim. Allah çiftlerimize vatana, millete ve İslam’a hizmet edecek evlatlar nasip etsin. En az üç çocuk diyoruz ama asıl olan dörttür” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!