3 Türk kızı bu araçtan sağ çıktı!

Güncelleme Tarihi:

3 Türk kızı bu araçtan sağ çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2020 15:51

Nürnberg’de dün gece Frankenstrasse’de feci bir kaza meydana geldi. 21 yaşındaki A., BMW marka aracıyla yaklaşık 120 km hızla park halindeki kamyona çarptı. Kazada aracın arka koltuğunda oturan 16 yaşındaki L.G, 17 yaşındaki A. ve sürücü ağır yaralandı. 3 genç kızın hayati tehlikeyi atlattıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

DÜN gece meydana gelen kaza polise göre şöyle oldu: Aşırı hız yapan sürücü A., BMW’nin kontrolünü kaybederek yoldan çıktı. Önce kenardaki park halinde duran karavana ardından bir ağaca en sonunda da park halindeki bir kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle BMW, kamyonun altına sıkıştı. Olay yerine trafik polisi, itfaiye ve kurtarma ekibi geldi. Hurdaya dönen araçta mahsur kalan 17 yaşındaki A.’yı itfaiye, ağır ekipmanlarla kurtarabildi ve derhal hastaneye kaldırdı. Arka koltukta oturan 16 yaşındaki L.G. ve sürücü A. ambulansla çevre kliniklere götürüldü. 21 yaşındaki A.’ya alkol testi yapan Nürnberg trafik polisi, genç kızda alkole rastlamadı. Sürücünün ehliyetinin olup olmadığı ise araştırılıyor.

YASAK SAATTE DIŞARDALARDI
Genç kızın yol açtığı kazanın zararının ise on binlerce euro olduğu tahmin edilirken, Frankenstrasse geçici olarak kapatıldı. Diğer yandan gece vakti dışarı çıkan üç kızın korona yasağını ihlal etmiş olabileceği üzerinde de duruluyor. Feci kazada ayrı hastanelere kaldırılan ve ağır yaralanan 3 kızın da hayati tehlikeyi atlattıkları bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!